S cílem odčinit porážku s Českým Brodem nastoupili divizní fotbalisté N. Boru v domácím prostředí proti nováčkovi z Prahy.
FC Nový Bor - Hor. Měcholupy 3:1 (1:0)
Novoborští začali aktivně a hned od úvodních minut si vytvořili územní převahu. V 9. minutě byl v šestnáctce faulován agilní Holeček a rozhodčí Krčín ani na vteřinu neváhal odpískat penaltu, kterou s přehledem proměnil Petr Silný – 1:0. Všichni přítomní na fotbale vycítili, že to půjde dál lehce, ale opak byl pravdou. Hosté se semkli v jeden šik a od půlící čáry čekali na domácí útoky.V 16. minutě odpověděli trestným kopem a gólman Chadraba jen s námahou odvrátil míč rukou na rohový kop.Ve 35. minutě předvedl fotbalový kousek Buryánek a ve spolupráci se Štálíkem pobavili diváky, kteří je odměnili potleskem. Gól to ale nebyl.
Úvod druhého poločasu patřil hostům a Novoborští se měli co otáčet, aby se skóre neměnilo. V 51. si seběhl na křídlo Buryánek, kam dostal dlouhý pas a nezištně poslal centr před branku, kde Štálík bez přípravy přidal druhý gól – 2:0. Hosté i nadále bránili po celé polovině hřiště a pokoušeli se o rychlé brejky. To se jim stalo osudné. V 64. minutě pronikli hráči Nového Boru do vápna, následoval vysoký centr na druhou tyč, tam si naběhl výborný Buryánek a hlavou do protisměru brankáře zvýšil na 3:0.
Novoborští hráli v této době velice pohledný fotbal a vypadalo to, že by mohl přijít i další gól. Buryánek vyslal centr z levé strany na Hladíka. Ten se otočil před vápnem a přízemní střelu brankář stačil chytit. V 77. minutě připustil rozhodčí víc tvrdou hru hostí v domácím vápně a výsledkem byl gól na 3:1, jehož autorem se stal černý hráč Ndulue. Gól hosty povzbudil a najednou jich bylo plné hřiště, jenže zkušený celek Nového Boru si dvoubrankové vedení pohlídal a připsal si důležité tři body.
Branky: 9. Silný (PK), 51. Štálík, 64. Buryánek – 77. Ndulue. Diváků 180.
Nový Bor: Chadraba – Novotný, Silný, Rampáček, Šafář, Podolský, Opočenský (53. Hladík), Buryánek, Štálík, Kubeš (78. Krasnický), Holeček (82. Kazan. Trenér Michael Šimek, vedoucí mužstva M. Vokál, manažer R. Hejna.

Další zprávy z regionu najdete zde