Víc než bodík se nakonec nepodařilo vydolovat mimoňské rezervě na domácí umělce, kde doposud trvá jejich zápasová neporazitelnost.
Mimoň B - Hodkovice 2:2 (0:0)
Odhodlaný a bojovný vstup do utkání kořenil gólem ve 12. minutě Zadák, který pohotově dorážel přesně k tyči po střele Maslena do břevna. Po rychlém vedení se dostali domácí do herního útlumu, který vyvrcholil vyrovnávací brankou Hodkovic. Brankář Oplet nešťastně trefil na hranici šestnáctky míčem Milera a pro hostujícího útočníka tím byla vydlážděna cesta k jednoduché brance - 1:1. Až na tento moment si v brance Mimoně počínal suveréně Opelt, který musel při totální absenci gólmanů do branky coby stabilní hráč. Ve 40. minutě bylo pro domácí však ještě hůř, když se po rohu prosadil pohodlně hlavičkující Sádecký. Do přestávky se ale ještě jednou měnilo skóre. Přetažený centr Foubíka si mazácky do protipohybu obránce zpracoval Krejčík a střelou z malého vápna zajistil pro svůj tým vyrovnání - 2:2.
Po obrátce se pak snažili především domácí o vstřelení rozhodující branky, ale permanentní tlak nakonec kýžený gól nepřinesl. Nejblíže k tomu byl po kolmici Foubíka Janoušek, který byl ve svém průniku na gólmana zastaven přísným posouzením ofsajdu. Nakonec tak fotbalisté Mimoně dali svému trenérovi Zdeňkovi Rovnému jako blahopřání k čerstvému dědečkovství pouze bod. I tímto tak vítáme na světě podle vyjádření dědečka Zdeňka nového slávistu Lukáše. Trenér Rovný pak k zápasu uvedl: „Po delší době jsme se herně zvedli, což cítili i kluci na hřišti. Díky bojovnému výkonu jsme zabodovali, bohužel nám chybělo kousek štěstí k vítězství.“
Branky Mimoně: Zadák, Krejčík. Rozhodčí Hanyk, diváků 70, ŽK 2:3, ČK 0:1 (Pánek).
Mimoň B: Opelt - Šiška, Konopiský, Švehla, Miler - Janoušek, Krejčík, Foubík, Maslen - Zadák, Loöbl T. (Matušek, Kasal) Trenér Zd. Rovný.

Další zprávy z regionu najdete zde