V šestém kole krajské I. B třídy si českolipská rezerva parádně zastřílela.
FK Česká Lípa B - Slovan Frýdlant 8:0 (6:0)
Domácí šli do vedení již ve druhé minutě po pěkné akci, kterou založil Horáček, přihrál Fulierovi, který našel ve vápně Miloše Soukupa a ten vstřelil první gól utkání – 1:0.
V 5. zahrozil Fulier, když hlavou poslal míč na branku, ale gólman Pokorný jeho střelu se štěstím vytáhl mimo branku. Další gól padl v 9. minutě, kdy Koštial poslal do běhu Horáčka a ten z hranice vápna prostřelil gólmana hostí – 2:0. Pak dvakrát zahrozili hosté Weidischem, který rychle za sebou v krátké době vyzkoušel postřeh domácího gólmana Fišera. V 16. minutě založil Miloš Soukup pěknou akci, když zatáhl balón po lajně, přihrál Fulierovi a ten míč posunul ke Koštialovi, který vstřelil třetí gól – 3:0. Další gól padl v 36. minutě. Horáček vystřelil, Pokorný míč vyrazil ke Koštialovi a ten se opět nemýlil – 4:0. Pátý gól padl do soupeřovy branky z kopačky Fuliera. Hajdo vhodil aut Horáčkovi a ten přihrál před branku Fulierovi, který zvýšil skóre na 5:0. Účet prvního poločasu uzavřel ve 42. minutě Miloš Soukup, když se k němu dostal míč v malém vápně a on jej dopravil do sítě – 6:0.
Druhý poločas se odvíjel stejně jako první, jen s tím rozdílem, že domácí vstřelili jen dva góly. Hosté se snažili o snížení porážky, ale domácí defenzíva pracovala svědomitě. V 57. minutě Vokoun nastřelil z 30 metrů tyč soupeřovy branky. Na 7:0 zvýšil skóre Hlaváč, když mu Horáček nacentroval míč do malého vápna a on jej propasíroval do sítě.
Osmý gól zařídila bratrská dvojice Soukupových. Pavel našel ve vápně Miloše a ten zpětnou přihrávkou poslal do gólové šance Horáčka, který se nemýlil. Českolipská rezerva vyhrála zaslouženě.
Branky: 9. a 88. Horáček, 16. a 36. Koštial, 2. a 42. Soukup M., 39. Fulier, 66. Hlaváč. Rozhodčí Trdla, bez karet, diváků 130.
FK Č. Lípa B: Fišer – Zelinka David, Zelinka L., Vokoun, Pohorský – Hajdo (59. Král), Soukup M., Koštial (69. Louda), Soukup P. – Horáček, Fulier (60. Hlaváč).
Josef Řezáč (jeden z trenérů) po utkání řekl: „Rozhodl nástup do utkání, kdy jsme během patnácti minut vstřelili tři branky a pak se to všechno odvíjelo v náš prospěch. Do čeho jsme kopli, to nám tam spadlo. Výsledek byl jednoznačný, až na patnáct minut na začátku druhé půle, kdy jsme v podvědomí vysokého náskoku trochu polevili, ale pak jsme přidali dvě branky. Konečně jsme proměňovali šance. I když tomu výsledek nenasvědčuje, tak soupeř hrál dobrý fotbal.“

Další zprávy z regionu najdete zde