Nový Bor, ač stále ještě oslabený nemocemi, odehrál v rámci zimní fotbalové ligy vyrovnané utkání s rezervou FK Jablonec. Účastník České fotbalové ligy byl v sobotním zápase papírovým favoritem.
Avšak svěže hrající Nový Bor byl Jablonci důstojným soupeřem a vysloužil si pozápasové uznání trenéra hostů.

Nový Bor – Jablonec B 1:1 (0:0)
Zpočátku se hra na novoborské umělé trávě přelévala ze strany na stranu. První velké šance si vypracovali domácí, ale Donát ani později Žaba své úniky za soupeřovu obranu neproměnili. Další gólové příležitosti na sebe nechaly dlouho čekat, chyběla k nim větší přesnost finální přihrávky a důraz v zakončení. Po půlhodině hry se střelecky osmělili Jablonečtí. Šanci v malém vápně, tak jako později střelu z dvaceti metrů, však gólman Chadraba bravurně zlikvidoval a poločas skončil bez gólu.
Do druhé půle vkročili lépe hosté a hned v úvodu zahrozili rychlým únikem. Gólman Szabo, který v bráně vystřídal Chadrabu, byl přelobován a jen bezmocně sledoval, jak míč těsně míjí pravou tyč. Jablonec začal lépe kombinovat a měl více ze hry. Ale první gól přišel překvapivě z kopaček domácích. V 75. minutě si na boční střílenou přihrávku naběhl Hladík a ze dvou metrů pohodlně napnul síť – 1:0. Hubené vedení však nevydrželo Novoborským dlouho. Po domácími reklamované, ale neodpískané, ruce soupeře ve středu hříště dostal míč do běhu Mešanovič a těsně před Szabem mířil přesně k tyči – 1:1. Strhnout vítězství na stranu domácích mohl 7 minut před koncem ještě Šesták, ale ve své druhé šanci zápasu opět pálil do gólmana. Následná dorážka z velkého úhlu orazítkovala tyč, a tak utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou.
Branky: 75. Hladík – 82. Mešanovič.

Ohlasy trenérů

Pavel Hradiský (FC Nový Bor): „Dnešní výkon se mi docela zamlouval. Začíná to mít takový systém, který jsem chtěl mít. Akorát mě mrzí ty nevyužité šance, čtyři góly jsme mohli ještě přidat, ač nějaké další také dostat. Byl to vyrovnaný zápas, šance jsme měli gólovější my, ale jinak zasloužená remíza.“

Jiří Hloušek (FK Jablonec B): „Hráli jsme špatně. Utkání nám vůbec nevyšlo, nebyli jsme to my. Domácí hráli velmi dobře, překvapili mě a zasloužili si vyhrát.“

Sestava Nového Boru: Chadraba - Krasnický, Štálík, Šafář, Novotný, Herman, Jeřábek, Donát, Šesták, Žaba, Hladík (Szabo, Jeník).