HLASUJTE V ANKETĚ!
Který zápas si přejete vidět příští týden na videu?

Hostům k vítězství „vypomohl“ obránce Ilavskij, který v 83. minutě při snaze uklidit balon před Věchetem do bezpečí nasměroval svůj odkop bodlem do vlastní svatyně. Novoborští se tak stali v sezoně teprve druhým týmem, který domácí béčko na jeho půdě porazil.
„Kluci předvedli kolektivní a bojovný výkon a výhru si zasloužili,“ nechal se slyšet trenér Pavel Hradiský. Naopak Jiří Černý, kouč Mostu, byl zklamaný. „Když jsme dali vedoucí gól, padlo na nás uspokojení. Asi jsme si mysleli, že nám tři body spadnou do klína. Přístup mužstva mě zklamal, chyběla mi bojovnost a dravost,“ řekl domácí trenér.
Most B – N. Bor 1:2 (0:0)
Branky začaly padat až po přestávce, i když už v úvodním dějství po akci Věcheta skóroval Hladík, jenže rozhodčí odmával ofsajd.
Druhý poločas pro N. Bor nezačal dobře. Nerovný terén zapříčinil to, že nechtěně rukou ve vlastní šestnáctce zahrál Novotný a nařízenou penaltu proměnil Bogdanov – 1:0.
Hosty však gól do kolen nesrazil a v 72. minutě se dočkali vyrovnání. Finklár na pravé straně prošel až k brankové čáře, zkušeně obehrál zadáka a vrátil míč po zemi břed branku na nabíhajícího Poledníka, jenž pálil přesně – 1:1. Most hrál zakřiknutě a musel čelit rostoucímu tlaku N. Boru, ale jen za cenu tvrdých zákroků a žlutých karet. V 83. minutě utekl domácí obraně Věchet, gólman Krystyník jeho snahu o kličku vystihl, ale míč v rukavicích neudržel, a dobíhající Ilavksij ze zmatku poslal levačkou balón do vlastní sítě – 1:2. Ve zbývajících minutách si svěřenci Pavla Hradiského výsledek pohlídali a v klidu se už mohou soustředit na příštího soupeře – Český Brod.
N. Bor: Chadraba – Novotný, Štálík, Podolský, Šafář, Jeřábek, Finklár, Žaba, Donát, Hladík, Věchet (Poledník, Kovařík, Krasnický).