Cílem kempu bylo nabídnout fotbal v maximálním množství a v mnoha různých podobách.

Organizátoři se řídili mottem „24 hodin fotbalu denně,“ a podle toho také vypadal program akce: dopolední a odpolední tréninkové jednotky, sledování fotbalového mistrovství světa, prohlídka stadionu FC Slovan Liberec, speciální soutěžní fotbalový den a noční futsalový turnaj mistrů. Tradicí už je soutěž o nejlepšího hráče, celodenní výlet do bazénu v Liberci a noční stezka odvahy, která byla v letošním ročníku okořeněna pouštěním létajících lampionů. Novinkou bylo zařazení lekce aerobiku, turnaj ve stolním tenise a relaxačně–sportovní dopoledne s fyzioterapeutem.

„Myslíme, že se letošní kemp opravdu povedl, což nám potvrdili pozdější reakce některých účastníků. Zároveň je to pro nás závazek do budoucna. Vrcholem byl určitě pro všechny z nás aerobik a noční turnaj mistrů s tiskovou konferencí. Věříme, že se nám podařilo předat klukům naši myšlenku pozitivního přístupu k fotbalu, týmovosti a úctě k soupeři. Velké poděkování patří všem našim sponzorům a partnerům,“ dodávají jednohlasně organizátoři akce Vojtěch Brož a Martin Hanoušek.

Každý účastník si odvezl medaili a fotbalové vysvědčení. Pohár pro nejlepšího hráče získal Jan Marko (FK Rumburk), těsně za ním skončil Ondřej Brodský (Doksy) a třetí příčku obsadil Adam Richter (FK Rumburk). „Za celotýdenní dřinu si uznání a obdiv nás všech zaslouží všichni účastníci, jelikož po celou dobu kempu na sobě svědomitě pracovali. Přejme si, aby si své nadšení přenesli také do svých mateřských klubů,“ říká Martin Hanoušek.