Domácí se před utkáním netajili s tím, že chtějí získat všechny body, které potřebují ke klidné záchraně.


FK Č. Lípa B – Hodkovice
6:0 (2:0)


Úvod nenasvědčoval, že by hosté odjeli ze stadionu u Ploučnice s šestibrankovým přídělem. Byli více než vyrovnaným soupeřem, i když domácí měli více šancí. V 15. minutě zahrozil Robert Slipčenko střelou z 20 metrů, která prošla těsně vedle branky hostí. O šest minut později poslal Horáček centr ze strany do vápna, kde na míč ve vyložené šanci nedosáhl Burian. Do vedení šla rezerva ve 23. minutě, kdy hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop za faul na Horáčka a Dušánek nezaváhal – 1:0. Hosté se do první vážnější akce dostali až ve 29. minutě Škopanem, který vystřelil z hranice vápna, jenže do střely mu padl Zelinka a Král odražený míč poslal do bezpečí. V 32. se za obranu dostal R. Slipčenko a chtěl přehodit gólmana, jenže přehodil i branku. O minutu později svůj nájezd zopakoval, gólman míč vyrazil zpět k Slipčenkovi R., kterého zezadu skosil k zemi jeden z obránců a hlavní arbitr nařídil druhý pokutový kop, který proměnil sám faulovaný hráč – 2:0.
V úvodu druhé půle měli oba soupeři po jedné šanci, jenže gólu se dočkala Lípa v 56. minutě, kdy Horáček vybojoval míč, obešel levého beka a prostřelil Charouska – 3:0. V té době byla Lípa jasně lepším mužstvem, vytvořila si řadu šancí, ale dalšího gólu se dočkala až v 67. minutě, kdy Burian na druhý pokus překonal gólmana – 4:0. Z následného protiútoku skóroval Fulier, když si pohrál ve vápně s obránci a nekompromisně zakončil – 5:0. Účet utkání uzavřel v 80. minutě Horáček, kdy po pěkné kombinaci se Slipčenkem nedal šanci vyniknout gólmanu Charouskovi – 6:0.
Branky: 56. a 80. Horáček, 23. Dušánek (PK), 34. Slipčenko R. (PK), 64. Burian, 65. Fulier. Rozhodčí Ouředník, ŽK 1:2, diváků 90
FK Č. Lípa B: Řezáč – Zelinka D., Fulier (70. Soukup M.), Slipčenko M., Vokoun – Král, Koštial, Slipčenko R., Dušánek (75. Hajdo), – Burian, Horáček.

Jeden z trenérů českolipské rezervy Josef Řezáč k utkání řekl: „ K jistotě záchrany jsme potřebovali uhrát ještě tři body, což se nám povedlo, i když začátek utkání byl z naší strany rozpačitý, nervózní. Po první brance se mužstvo uklidnilo a pak jsme byli pánem na ploše. Teď už můžeme v klidu B–třídu dohrát a připravovat se na další sezonu.“