Od nové sezony bude dres tamního oddílu nově oblékat gólman Karel Kluch, útočník Petr Jantač, záložník Martin Válek (všichni TJ Doksy) a ofenzivně laděný fotbalista Ondřej Vacek (Jiskra Mimoň).

„Jsem rád, že se přestupy všech těchto čtyř kluků podařilo zrealizovat. A všichni pevně věříme, že budou platnými hráči Dynama,“ uvedl včera trenér holanského celku Jiří Barvíř.

To, že bude mít právě jeho mužstvo v novém soutěžním ročníku fotbalovou sílu, potvrdil víkendový turnaj v Holanech, kde se hrálo na 2x 30 minut systémem každý s každým.

Holanští v něm porazili nováčka I. B třídy ze Žandova 6:2 a Hermsdorfer SV (Německo) dokonce 13:2! Účast na turnaji odřekly tři dny před konáním Přepeře (nováček I. A třídy).
Vítězem se stalo domácí Dynamo, druhý skončil Žandov a třetí příčku obsadilo německé mužstvo.

„Trénujeme dvakrát týdně, a to v úterý a ve čtvrtek. Teď v sobotu se zúčastníme turnaje ve Svoru, kde si kromě nás a domácí Jiskry zahraje také áčko Cvikova a starší dorost Varnsdorfu. Víme, že na nějakou poctivou přípravu je hodně málo času, zvláště teď v létě, kdy jsou dovolené, a proto jsme rádi za každou zápasovou konfrontaci,“ přiznal na závěr holanský kouč Barvíř.