Fotbalisté Dubice přijeli do Krásné Studánky v sobotu dopoledne pouze v deseti hráčích, protože ostatní plnili pracovní povinnosti, a tak domácí lídr tabulky měl situaci ulehčenou.

Krásná Studánka - Dubice
2:0 (2:0)

V 8. min. neodehrál Ráliš míč dost daleko od svého pokutového území a polostřela polocentr jednoho z útočníků zapadla k tyči překvapeného Dubického brankáře -1:0.

Domácí se dál tlačili na polovinu Dubice, vytvářeli si šance, ale s jejich proměňováním byli na štíru. Dubice se zaměřila na obranu svého pokutového území a to se jí vcelku dařílo. Až 5 min. před koncem prvního poločasu po rychlé narážečce se dostal jeden z útočníků za hostující obranu a jeho střela se odrazila od tyče do branky - 2:0.

Ve II.poločase posunuli hosté do útoku Kulhu a začali hrát na dva útočníky více trápili domácí obranu. Po centru ze strany hlavičkoval Zelenka těsně vedle domácí branky, o chvíli později se Vokál ocitnul 2x sám před brankářem, ale ten jeho slabé střely pokaždé chytil. Domácím se díky tomu otevřelo více prostoru k hostující brance, ale v koncovce jim chybělo více klidu a další šance pochytal Pětioký, kterého domácí hráči rozchytali k výbornému výkonu.

Ke konci zápasu Dubickým začaly ubývat síly, ale další góly již nepadly. Domácí zaslouženě vyhráli, ale oslabení hosté zvlášť ve druhém poločase podali sympatický výkon a i v deseti bojovali o přijatelný výsledek až do závěrečného hvizdu rozhodčího Mrkáčka.

Branky: 8. Toman, 40. T. Faksa. Rozhodčí: Mrkáček (bez karet).
Sestava Dubice: Pětioký - Proch - Jantač, Ráliš, Třešňák - Vokál, Dutka, Kulha, Černý – Zelenka. Trenér Zd. Pětioký, asistent J. Jelínek.

Jeden bod přivezli fotbalisté Bukov an z Rozstání a udrželi si čtvrté místo.

Rozstání - Bukovany
1:1 (0:1)

Ve vyrovnaném utkání se zaměřoval pouze domácí Jíra, který v 18. minutě střílel do tyče. Ve 28. se hosté střelou Ujky ze sedmi metrů dostali do vedení, když ho obrana nechala volného. Zápas se odbýval před šestnáctkami, střelby i trestných kopů bylo pomálu. Hosté byli nebezpeční z brejků.

Domácí se probudili dvojnásobným střídáním a po prodloužené hlavičce od Tvrzníka Dobrovolný alespoň vyrovnal. Závěrečnou šanci domácích zahodil Passian, který z osmi metrů pálil mimo. Hosté tak potvrdili, že mají nejlepší defenzivu v soutěži.

Branky: 82. Dobrovolný - 28. Ujka. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 0:2. Diváků: 80.
Sestava Bukovan: Fišer – Vetešník, Bouchal, Zelinka Lukáš, Strejček – Neliba, Najman, Ujka, Zelinka David – Šidlo, Svoboda Lukáš (Svoboda Pavel, Michel st.). Trenér Jakub Ujka.

Českolipská Lokomotiva nedokázala na umělé trávě v Hrádku udržet poločasové vedení a prohrála s Chrastavou.

Chrastava - Loko Č. Lípa
3:1 (0:1)

Ve vyrovnaném utkání měl úvodní šanci domácí Sochor ve 3. minutě, ale přestřelil branku. Pak Chrastavští neobsadili Horáčka ve vápně, a ten skóroval. V dalším průběhu se oba celky střídaly v mírné převaze.

Druhý poločas zahájila Chrastava náporem a po minutě vyrovnal Jakub Holec, který si naběhl na přihrávku mezi beky. Lokomotiva přestala mít páru a odpadávala. Za šest dalších minut již domácí vedli a opět zásluhou J. Holce, který dokázal dopravit do sítě míč, jenž předtím vybojoval jeho spoluhráč. Chrastava v samém závěru přidala třetí zápis z penalty, která byla nařízena za faul na pronikajícího Sochora. Č

eskolipská Lokomotiva je v tabulce na 7. příčce a v neděli jede do Ruprechtic.

Branky: 46. a 54. J. Holec, 89. Žemlička z pen. - 13. Horáček. Rozhodčí: Bukvic, ŽK: 0:1. Diváků: 50.

Další zápasy I. B třídy: Dubá - St. Splavy 1:3, Habartice - Rynoltice 1:0, Stráž p. R. - Ruprechtice 3:1, Hrádek B - Raspenava 1:5.

Tabulka

I. B třída.