Doksy B - Rozstání 2:1 (2:0)

Celou první půlku byli lepším mužstvem. Dobře si přihrávali a hbití útočníci se ukazovali v dobrých pozicích. V 5. minutě bombou z dálky Fr. Picek orazítkoval břevno a v téže minutě Pilař vstřelil vedoucí gól, když obešel dva beky i brankáře Kotlára a otevřel skóre.

Za 4 minuty to bylo 2:0 . Na pravé straně se uvolnil Pilař, přihrál přes celé vápno volnému Kýčkovi a ten v klidu skóroval.

Zbytek poločasu si domácí již neúspěšně zastříleli a udržovali si mírnou převahu. Hosté z Rozstání se v první půlce hry nepotkali s nejlepší formou i když dvakrát z dálky vyprášili rukavice Klucha v brance domácích .

Po přestávce se hosté snažili vstřelit branku. To se jim povedlo v 66. min., kdy rozhodčí nařídil pokutový kop, který proměnil kapitán Passian. Utkání bylo vzrušující až do konce, ale šance na obou stranách nebyly využity. Domácí hráli dobře a i přes dvě neuznané branky zvítězili 2:1 a skončili v tomto ročníku I. B třídy na pěkném 3. místě.

Doksy B/ Jestřebí: Kluch - Žitný (70. Švec), Vaňátko Michal, Šimon, Kýček, Šafránek, Picek Fr., Zoubek, Picek O., Semík, Pilař (Adam). Trenér Pavel Kolář.

Vladimír Černý