Zákupy - Hrádek B 6:1 (2:1)

Hosté předvedli dost zakřiknutý výkon a navíc jim v zápase moc nefungovala defenzivní část hry. Domácí tak dokázali šestkrát vytrestat hořící obranu. Na první gól se čekalo půl hodiny. Domácí Březina napřáhl z hranice velkého vápna 1:0.

Za šest minut přidal po špatně zahrané malé domů Josef Štummer druhý gól. Hosté toho moc nepředvedli, zejména co se bojovnosti týče. Ale podařilo se jim pět minut před poločasem snížit, když se z trestného kopu prosadil Konrád.

Jenže ve druhém poločase padl do hostující sítě třetí gól hlavou a dvakrát hostům sklapla naprázdno ofsajdová past. V samém závěru zákupské dílo dokonal Dostál, když se zmocnil špatně vhozeného autu a sám po úniku dal na 6:1.

Branky: 31. a 68. Březina, 37. a 61. Jos. Štummer, 50. J. Štummer, 88. Dostál - 40. Konrád. Rozhodčí: Blaschke, ŽK: 0:1. Diváků: 50.

Doksy B - Ruprechtice 0:1 (0:0)

Prvních dvacet minut nepřineslo nic zajímavého. Skóre se pohnulo až ve 23. minutě. To hostující Suchý unikl domácí obraně, dostal se s míčem na okraj velkého vápna a mladý domácí gólman Novotný fauloval nešťastně útočníka takovým způsobem, že rozhodčí musel nařídit penaltu 0:1.

Ve 42. min. se dostal do šestnáctky hostující Šrajbr, ale výtečným zákrokem ho vychytal Novotný. Domácí útočníci nenašli způsob, jak překonat soupeřovu obranu. Střely jim pochytal ruprechtický Vavřich, nebo netrefili branku. Hra se přehoupla do druhé poloviny a oba týmy se snažily převzít iniciativu na svou stranu. Podařilo se to domácím.

Ke konci zápasu tlačili a při několika závarech před hostující brankou nastaly dramatické chvíle, leč skóre se nezměnilo až do konce utkání. Dokští mladíci podporováni zkušenými borci podali dobrý kolektivní výkon. Za bojovnost si snad zasloužili alespoň jeden bod.

Branka: 23. Hošic z pen. Rozhodčí: Frýda - Bahník, Miklovič. ŽK: 3:3. Diváků: 70.
Doksy B: Novotný - Martin Horčík (53. Matěj Šimon), Martin Vaňátko, Cenger, Šťastný, Balík, Josef Švec, Michal Horčík, Doubrava (78. Semecký), Líbal, Paramund - Bartošovič. Trenér: Josef Herčík.

Loko Česká Lípa - Bukovany 0:2 (0:0)

Úvod byl z obou stran opatrný, čekalo se, kdo udělá chybu. Hra postrádala kvalitu a oba celky spíše spoléhaly na dlouhé nákopy, s kterými si obrany dokázaly poradit. Jediným podstatným momentem bylo vyloučení domácího Beneše, který na polovině hřiště fauloval protihráče a po druhé ŽK šel předčasně do sprch. Poločas ale skončil bez gólů.

Na začátku druhého dějství se hostům podařilo vstřelit úvodní branku, když se krásnou střelou zpoza vápna prosadil střídající Jaromír Studnička 0:1. Lokomotiva však nerezignovala a začala svého soka i o deseti hráčích přehrávat. Domácí si vytvořili tři velké šance, které výbornými zákroky zneškodnil brankář Koldovský, jenž prokázal kvality zejména při té poslední příležitosti. A prakticky hned poté se Družbě povedl rychlý brejk a přesná koncovka v podání Josefa Králíka 0:2.

Hosté si mohli vylepšit skóre v 89. minutě, kdy byl ve vápně sražen Kopecký a hlavní rozhodčí Blaschke nařídil penaltu. Jenže ji ani nadvakrát nedokázal proměnit Zátka.

„S výsledkem jsme velmi spokojeni, děkujeme hráčům za bojovný a týmový výkon, ale musíme sportovně uznat, že Lokomotiva doplatila na svou koncovku," uvedl trenér vítězů Jan Studenovský.

„Jsme rádi, že se nám úvodní duely v jarní části pod vedením nového trenéra Studenovského vydařily, nyní budeme chtít tyto tři body potvrdit v domácím utkání se Starými Splavy, které hrajeme v neděli od 14 hodin na našem hřišti," doplnil bukovanský funkcionář František Hanykýř.

Branky: Studnička, Králík. Rozhodčí: Blaschke. ŽK: 4:3. ČK: 1:0 (Beneš). Diváků: 70.
Lokomotiva Česká Lípa: Podešva J. - Vlk D., Kliment J., Horáček M., Kliment D., Lebduška P., Zlatníček L., Tomášek D. (Horáček V.), Mečíř P. (Chyna R.), Šindelář J., Beneš J. Trenér: Radek Novák.
Bukovany: Koldovský - Prýl, Zátka, Samek (64. Svoboda L.), Ramík L. - Ramík M., Najman, Králík, Hlubuček (46. Vetešník) - Kopecký, Svoboda P. (46. Studnička). Trenér: Jan Studenovský.

Další výsledky I. B třídy:

Staré Splavy - Velký Valtinov 5:3 (3:1)
Branky: Chlumecký Radek 2, Švarc Roman, Miler Stanislav, Jantač Petr - Wágner Otta, Vosecký Josef, Doubek Lukáš. Rozhodčí: Prinz.

I. B třída Libereckého kraje.