Dosavadní jarní „tahouni“ celého čtrnáctičlenného pelotonu, FK Brniště a Sokol Sloup, znovu zaváhali, což je stálo ztrátu vedoucích pozic. Brniště ztratilo všechny body v Novinách a Sloup nestačil na záložní mužstvo českolipské Lokomotivy. Novým lídrem se tak stává celek PV FC Polevsko!

Polevsko - Cvikov B 1:0 (0:0)
Pohledné a slušné utkání v Polevsku, kde domácí měli mírnou převahu a vytvořili si řadu gólových šancí, které ale neproměnili, a to ani pokutový kop. Přesto o jeden gól vyhráli a stali se novým lídrem tabulky, který může za výkony v jarní části pomýšlet na okresní přebor! Branka: Bezouška R. Rozhodčí: Mareček.

Bukovany B – Doksy B 2:1 (1:0)
Za velkého vedra se odehrálo velmi slušně hrané utkání. Hosté očividně unaveni z oslavy postupu A-mužstva nepodali svůj obvyklý výkon a domácím výhru usnadnili. Nejprve potrestal chybu hostující obrany Ramík, který proměnil brejkovou situaci. Hosté využívali dlouhých nákopů, několikrát domácího brankáře Fišera ohrozili střelami zpoza šestnáctky, ale bez gólového efektu. Po poločase navýšil vedení krásným gólem Králík, který zakončil rychlou akci na jeden dotek po ose Fišer - Strejček - Marek. Hosté korigovali v poslední minutě Vinšem, když pěknou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Branky: Ramík, Králík - Vinš. Rozhodčí: Král.

Noviny - Brniště 2:1 (2:1)
Ve šlágru kola celek vysoce favorizovaného celku Brniště nedokázal zlomit černou sérii porážek, a nadále tak hazarduje s postupem do okresního přeboru. V bojovném utkání dvou rozdílných poločasů načal brnišťský pohřeb R. Okénko již v 5. minutě zápasu po přesné přihrávce Jablonského. Starou pravdu, když nevíš, co s míčem, vystřel na bránu, proměnil ve vedoucí branku.

Deset minut nato zazdil Luft jedinou výraznější šanci hostí, když domácí Jindra zahasil pět minut po dvanácté před prázdnou brankou. V 31. Hruška přetáhl centr na levou stranu, kam si chytře zaběhl za obranu kanonýr Lundák a hlavou zvýšil na 2:0. To už bylo skutečně moc a Brniště muselo přepnout na jiný rychlostní stupeň. Přitlačilo novinské junáky před vlastní pokutové území a tři minuty před poločasem po sérii rohů Jar.

Zelenka snížil na rozdíl gólu. Ve druhém poločase bylo na hřišti jediné mužstvo a Brniště Novinské nepustilo dobrých dvacet minut na vlastní půlku. Novinská obrana však pracovala na jedničku a Franc pochytal vše, co prošlo až na bránu. Hosté přestali věřit ve vlasní síly a začali hrát vabank, čehož využil nejprve Istomín a po něm Jablonský k sólovým akcím, které však pohříchu gólem neskončily. Skóre se už nezměnilo a Brniště odjelo překvapivě z Novin v roli „zpráskaného psa“. Branky: Okénko, Lundák – Zelenka Jar.

Žandov - Dubnice 1:2 (0:1)

Sosnová - Holany 2:3 (1:2)

Sloup - Loko Č. Lípa B 1:2 (1:2)
Branky za Lokomotivu: Černý 2.

Lindava – Okna 0:2 (0:1)
Branky: Svoboda 2.

Tabulka