Horní polovina tabulky je však velice vyrovnaná, a proto se fanoušci můžou už nyní těšit na jarní odvety.

Sosnová - FK Brniště 0:4 (0:2)
Začátek vyšel Brništi, které během krátké doby vstřelilo dva góly. Domácí se časem zlepšili, ale opět dokázali zahodit řadu příležitostí, načež je hosté dalšími dvěma trefami potrestali. Čisté konto uhájil gólman Petr Gutkais (na snímku). Branky: Zelenka M., Hruška, Valenta, Kopecký M. ČK 0:1 (71. Valenta). Rozhodčí Marek Miloš.

Polevsko - Žandov 2:0 (2:0)
Vyrovnané utkání, kdy hosté neproměnili řadu vyložených gólových příležitostí, a proto odjížděli bez bodového zisku. Branky: Kubát David, Bezouška Martin. Rozhodčí: Otčenášek.

Sloup - Cvikov B 3:1 (1:0)
Pro Cvikov je výsledek ještě milosrdný, protože Sokol po celý zápas vyvíjel aktivitu, ze které vytěžil tři branky, na kterých se velkou měrou podílel Lidmila. Branky domácích: Lidmila 3.

Bukovany B - Loko Č. Lípa B 1:1 (1:1)
Na velmi těžkém, mokrém a měkkém terénu se odehrálo velmi bojovné a ve vysokém tempu hrané utkání. Jak domácí, tak hosté byli sice posíleni o hráče z A-mužstev, ale u domácích měla polovina hráčů v nohách dopolední utkání za první mužstvo. Nebylo to ovšem vůbec znát. Od začátku se domácí tlačili do útoku, snažili se na těžkém terénu kombinovat, ale koncovka byla žalostná.

Hosté jim byli vyrovnaným soupeřem a naplnili v praxi pravidlo nedáš-dostaneš. Po jedné zmařené akci domácích rychle přenesli hru a těsně před poločasem šli do vedení. Ve druhém poločase hosté zklamali. Prakticky se nedostali za polovinu, snad jen při výkopech brankáře. Zdržovali a prakticky v ničem domácím nestačili. Jenže bukovanské zradila koncovka. Vytvořili si šance na několik utkání, ale nakonec brali bod, když trestný kop zahrávaný Zelinkou skoro z poloviny hřiště, zapadl do hostující branky. Branka domácích: Zelinka Lukáš. Rozhodčí: Jánský.

Noviny - Doksy B 2:1 (2:1)
Velmi kvalitní a bojovný výkon domácích jim zajistil, že všechny body zůstaly pod Ralskem, takže Novinští přezimují v klidném středu tabulky. Branky: Plíva, Lundák. Rozhodčí: Brych.

Lindava - Holany 4:1 (2:1)
Hosté se ujali vedení už v páté minutě, ovšem od té desáté hráli bez vyloučeného hráče, čehož Lindavští využili k obratu. Branky: Gubenko 2, Svoboda Jar. st., Havlas Petr (PK) – Sýkora. Rozhodčí: Bahník. ČK: 0:1.

Dubnice – Okna 3:4

Tabulka

Tabulka.