Zpytovat svědomí musejí v Sosnové, kde se ani po loňském sloučení dvou tamních oddílů (FK a SK) nepodařilo III. třídu zachránit.

Okna - Žandov 0:2 (0:2)
Hosté poprvé udeřili po chybě obrany už v 5. minutě, podruhé ve 22., a poté si vedení pohlídali. S naprostým přehledem zápas odřídila dvojice rozhodčích Josef Jánský, Ladislav Böhme a sudí z lidu Roman Kubálek. Diváků: 120.

Lindava - Brniště 1:2 (0:1)
K poslednímu zápasu cestovalo Brniště do sousední Lindavy s nadějí, že mu případná výhra přiblíží postup. Ovšem mělo to háček v tom, že by musela klopýtnout rezerva Loko v Novinách. „Měli jsme tam svého zvěda, který nás o poločase potěšil, protože domácí vedli 1:0. Ale nakonec zavládlo zklamání. O našem nepostupu se však nerozhodlo v posledním kole.

Špatnými výsledky jsme si to zavinili sami již dřív,“ uvedl sekretář FK Brniště Ladislav Zlatohlávek. První branku v Lindavě vstřelil Pavel Luft ml. v 15. minutě, když využil zmatku před domácí brankou. Nástup do druhé půle se povedl hostům dokonale, když už po pěti minutách prostřelil domácího brankáře M. Kopecký. Hosté se pak uspokojili a domácí toho využili po hodině hry ke snížení. Branky hostů: Luft Pavel ml., Kopecký M. Rozhodčí: Hrbáček. (rav)

Sosnová - Doksy B 6:2 (2:1)
V prvním poločase se lépe dařilo domácímu týmu a i po neproměnění penalty šel nakonec do druhé půle s jednogólovým náskokem. Ve druhém poločase Sosnovští opět zahodili několik vyložených šancí, které ovšem měli i soupeřovi útočníci. Nakonec stálo štěstí v posledním zápase třetí třídy na straně domácí Sosnové, a i když jí výhra nepomůže k udržení, hráči si zápas užili a sezonu zakončili příjemnou „závěrečnou“.

Branky za domácí: Doseděl 2, Kýček 2, Ladra, Valášek. Rozhodčí: Řezáč, Hamada, Paulus. Diváků: 40.

Noviny - Loko Č. Lípa B 1:3 (1:0)
Boj o druhé postupové místo do II. třídy hořel naplno na novinském plácku. Lokomotiva měla všechno na vlastních kopačkách a musela naplno bodovat, aby rozplakala své soky z Brniště a Sloupu. Kdo myslel na fotbalovou selanku, ten se zmýlil. Od prvních minut vjel na hřiště novinský parní válec a nervózní hosty rozválcoval na atomy.

Dvě střely do tyče a dvakrát nastřelené břevno a gól Lundáka po parádním lobu ala Poborský vytřel zrak všem pochybovačům. Bezesporu divácký poločas snů v deváté lize. Do druhé půle Novinští vystřídali co se dalo a s myšlenkou, že si na hřišti mohou dělat co chtějí, se těžce přepočítali. Dvě rychlé trefy Lokotky, fatální zranění Švimberského a vše bylo přesně naopak.

Českolipští našli ztracenou rovnováhu a hra do otevřené bezstarostně hrající obrany jim přesně hrála do not. Třetím gólem, kdy Franc bezmocně zíral na díru ve svých gólmanských rukavicích, definitivně zpečetili svůj postup do II. třídy.

Branky: Lundák – Černý 2, Horáček.

Dubnice – Holany 2:2

Sloup - Polevsko 1:1 (1:1)

Bukovany B – Cvikov B 0:2 (0:1)

III.třída OS.