Sněhová pokrývka a nezpůsobilé terény na hřištích. To byly důvody, proč se většina zápasů krajských fotbalových soutěží neuskutečnila. Podle informací z LKFS by se měly všechny ostatní odložené duely uplynulého kola odehrát ještě tento rok.

I. A třída

Horní Branná - Mimoň 0:1 (0:0)

Domácím skončila neporazitelnost zejména kvůli bídě v útoku. Pořadatelé sice připravili hřiště, které svou kvalitou nekorespondovalo se sobotní sněhovou taškařicí, ale nováček I. A třídy toho nevyužil. Mimoň šla do vedení v 5. minutě, kdy se nadvakrát trefila po centru z rohového kopu. V dalším průběhu hry ale Horní Branná po vyrovnání příliš nebažila.

V 1. poločase se hrál fotbal tragické úrovně z obou stran, po obrátce se sice domácím snaha nedala upřít, ale do vážnější šance se nedokázali probojovat. Stoprocentní příležitost na stranu Branné nepřišla, duel dokončila domácí bez vstřeleného gólu a po šesti utkáních padla.

Branka: 5. Hanoušek. Rozhodčí: Vrtal, ŽK: 0:1. Diváků: 50.

Další zápas I. A třídy: Jilemnice - Stráž nad Nisou 6:2 (2:0)

TABULKA

Neúplná tabulka I. A třídy Libereckého kraje.

I. B třída

Rezerva Hrádku nad Nisou využila umělého trávníku, na kterém se představil právě Valtinov. Hosté na něm předvedli statečný výkon, ale ke svým dosavadním sedmi bodům v průběžné tabulce další zisk nepřidali. Snad se jim to podaří v neděli 4. listopadu, kdy přivítají celek z Bílé. Zápas se hraje od 14 hodin.

Hrádek B - Velký Valtinov 4:2 (2:1)

Po vedoucím gólu měl Hrádek více ze hry, hosté hráli sympaticky a vzadu se mohli spoléhat na brankáře Wimmera. Škoda jen, kdy po ztrátě míče Hrádeckých běžel sám na brankáře Vágner, jemuž vyrovnání zmařil Manhart. Přesto Slavoj srovnal skóre za šest minut na 1:1. Do přestávky ale domácí opět vedli: po kombinaci Janáčka s Holcem přesně zakončil Černohorský.

V úvodu II. poločasu domácí neuhlídali rozehraný rohový kop a hlavička Horáčka znamenala srovnání Valtinova na 2:2 a naději minimálně na bodový zisk. Jenže za chvíli dala domácí rezerva třetí gól a gólovou tečku udělal F. Fujáček, jenž dorazil střelu Kovačka 4:2.

Další zápasy I. B třídy: Rozstání - Bulovka 2:1, Bílá - Nová Ves 2:1.

TABULKA

Neúplná tabulka I. B třídy Libereckého kraje - západ.