Louňovice - Nový Bor 2:0 (0:0)

Po trestu se vrátil do novoborské sestavy Demke a mužstvo doplnili z Varnsdorfu mladíci Ruszó, Lorenc a Kučera. Hosté k utkání nastoupili velmi odhodlaně, odpovědně bránili a domácím nechtěli dát vážnou příležitost k zakončení, což se jim celý 1. poločas dařilo a navíc sami několikrát nebezpečně zahrozili.

První změnu skóre přinesla 65. minuta. „Při pokusu o útok nás zastavil ofsajd, hned potom centr do našeho vápna na zadní tyč, ale vedle branky došlo k souboji ve vzduchu o míč. Domácí z toho vyšel s výhodou míče na noze a prostrčil ho u tyče do naší sítě," popisoval situaci sekretář Jiří Obrovský.

Druhou branku hosté inkasovali za osm minut. Kubeš na pravé straně nepokryl protihráče, jenž poslal pohotově míč do vápna, kde další domácí fotbalista zamířil přesně 2:0.

„Ani za tohoto stavu jsme zbraně nesložili a zatlačili soupeře na jeho polovinu. Škoda, že třeba Lorencova hezká hlavička těsně minula tyč," doplnil hostující sekretář s tím, že se jedná již o třetí porážku Nového Boru za sebou.

Sestava Nového Boru: Blumentritt - Broschinský, Štálík, Kaňkovský, Demke, Kubeš, Lebruška, Chod, Třešňák, Ruszó, Červeňák (Kučera, Lorenc, Pollach). Trenér Fr. Kubáň.