FC Nový Bor - FK Cvikov 4:0 (1:0)

Bohužel obě mužstva se potýkají s nemocností i zraněními hráčů, a tak se kombinovalo v sestavách. Domácí trenér František Kubáň povolal k zápasu také již trénující hráče z dorostu Kopeckého, Pollacha, Halbicha a Vacka, musel se však obejít bez Kubeše, Vlka, Šinera a dalších. Také hosté si svůj tým pro toto utkání doplnili dorostenci.

Domácí si po pár minutách s hrou poradili lépe a získávali ji pod svou kontrolu. Nejvíce je zlobil Stromecký, který byl svým herním projevem z druhé vlny k neudržení.

Ve 20. minutě trefil Třešňák po kombinační akci tyč Cvikovských, kteří patnáct minut nato po další novoborské ofenzívě kapitulovali. Autorem gólu byl Demke, jenž má souhlas k trénování v N. Boru 1:0. O dvě minuty později se zapsal mezi střelce Suněk, který také ještě nemá doléčené zranění ramene, a hraje tak trochu se sebezapřením.

Hned na začátku 2. poločasu opět Stromecký trefil konstrukci Machačného brány, vzápětí měli Novoborští výhodu trestného kopu a byl to znovu Demke, který obstřelil zeď a Machačný neměl nárok 3:0. Deset minut před koncem došlo ke zranění Stromeckého (rameno) a hráč putoval do nemocnice. V 83. minutě nedal obraně hostí šanci Halbich, který přízemní střelou upravil na konečných 4:0.

Sestava N. Boru: Blumentritt Hruška,Všetečka, Kopecký, Pollach, Šulc, Lebruška, Stromecký, Demke, Suněk, Třešňák, Vacek, Halbich. Trenér Fr. Kubáň.