Podzimním přeborníkem mužů se stalo mužstvo Kamenice, jež i díky svému kanonýrovi Milanu Miklovičovi, a toru 13 gólů, přezimuje na čele tabulky s dvoubodovým náskokem před Bukovany.

Opačné starosti mají v Kravařích, kde se tamní Lokomotiva ocitla v silné krizi a během soutěžního období klesla až na poslední 14. místo. Nedobře na tom je i stružnické Dynamo a záloha Cvikova, které mají jen 12 bodů.

Okresní soutěž dospělých je po první polovině rovněž hodně vyrovnaná. První místo uhájilo Jestřebí, ale na záda mu dýchají Kunratice, jež mají o dva body méně, a třetí Dubnice ztrácí bodů pět. Nejlepším kanonýrem této soutěže se stal Jakub Závodský z Dubnice.

Sportovně technická komise Okresního fotbalového svazu Česká Lípa upozorňuje zástupce oddílů, že je nutné do 26. února 2016 zaslat na STK hlášenky mužstev pro jarní část soutěží a 5 dní předem (nejpozději 14. března 2016) vložit do systému soupisky A-mužstev dospělých pro soutěže, ve kterých startují jejich B-týmy.

Řídící orgán děkuje všem za spolupráci na postupném odstraňování nedostatků při plnění programu (R)EVOLUCE.

„Máme za to, že dřívější negativní názory na nový systém se z velké části změnily a systém se dobře ujal v kladném smyslu, byť ještě jsou v řešení záležitosti, na kterých techničtí pracovníci průběžně pracují," uvedl předseda OFS Karel Fischer a závěrem dodal: „Pro následující klidné období přejeme všem hráčům, trenérům a funkcionářům dobré zdraví a rodinnou i osobní pohodu."

Tabulky soutěží a kanonýrů:

Okesní přebor mužů.

Okesní soutěž mužů.

Okesní přebor dorostu.

Okesní přebor starších žáků.

Okesní soutěž mladších žáků.