Jisté je, že vedoucí rezerva Cvikova to myslí s návratem do přeboru vážně, což tentokrát pocítila českolipská Lokomotiva. A také další zápasy tohoto dějství byly zajímavé. 

Noviny - Tuhaň 2:0 (0:0)

Tuhaňští dorazili až v čase výkopu. První poločas byli domácí aktivnější, avšak hosté hrozili nebezpečnými brejky. V druhé půli se aktivita domácích ještě stupňovala a do vedení je poslal Pikous. Netrvalo dlouho a Pikous krásnou střelou z rohu šestnáctky zvyšoval na konečných 2:0.

Branky: Pikous 2. Rozhodčí: Otčenášek.

Brniště - H. Libchava 3:0 (3:0)

Hosté přijeli pouze se sedmi hráči, a tak se hrálo na jejich půlce. Domácím ale trvalo víc jak půl hodiny, než dali první branku. Potom během 5 minut přidali ještě dvě. O přestávce kapitán hostí oznámil rozhodčímu zranění Klimenta s tím, že dál pokračovat nebudou. Hlavní rozhodčí poté zápas předčasně ukončil. O konečném výsledku tak rozhodne disciplinární komise.

Branky: Kopecký M. 2, Jirousek. Rozhodčí: Řezáč. Diváků: 40.

Zahrádky - Pertoltice 3:2 (0:2) po penaltách

Za hosty dvakrát skóroval Novák J., za domácí Chvojka a Konečný. Pertoltice byly lepší první poločas, v tom druhém zase domácí borci, kteří pak měli více štěstí při pokutových kopech.

Zbývající výsledky:

Mimoň B - Okna 2:1 (2:0). Branky: Hřeben, Krejčík - Kubálek. Rozhodčí: Fišer. Diváků: 70.

Blíževedly - Polevsko 0:4 (0:4).

Bukovany B - Lindava 3:4 (2:2). Branky: Šup, Fertig, Dostál - Nýdrle 2, Gubenko, Moravec Marek.

Kunratice - Sosnová 4:3 (2:2). Branky: Branky: 26. Zet T., 42. Zet T., 65. Jackl D., 82. Fanta J. - 33. Doseděl, 44. Hamata, 75. Bango. Rozhodčí: Poppr.

Loko Č. Lípa B - Cvikov B 0:8 (0:4).