Skupina A:

Kunratice - Cvikov B 4:2 (2:0)

Mladý celek hostí neměl v první půli tohoto sousedského derby vůbec na nic nárok. Kunratice poslal do vedení Kadlec, když zužitkoval dalekonosný výkop gólmana Trče. Dvoubrankové vedení pro ně zajistil „vlastencem" L. Chrdle, jenž si srazil prudký centr R. Jackla do vlastní sítě.

Ve druhé půli začali hosté lépe a právě L. Chrdle z přímého kopu vykřesal rezervě jiskřičku naděje. Tu jí ale vzápětí uhasil dalším výkopem Trč, jenž poslal R. Jackla do samostatného úniku a tento zkušený borec v jasné šanci nezaváhal 3:1. Hosté pak začali bezhlavě útočit a okénka v jejich obraně využil R. Malý ke čtvrtému gólu Dynama. V závěru, kdy domácí již oslavovali výhru, snížil na konečných 4:2 cvikovský Adlt.

Branky: 22. Kadlec P., 32. vlastní Chrdle L., 69. Jackl R., 82. Malý R. 60. Chrdle L., 85. Adlt. Rozhodčí: Otčenášek, Pospíchal, Doležal.

Velký Valtinov B Dubnice 3:1 (0:0)

Dokonalý obrat se podařil domácí rezervě, která ještě v 75. minutě o jeden gól prohrávala. Pak ale zvýšila obrátky a třemi brankami poslala Dubnici domů s prázdnou. Branky za domácí: Štembera st., Štembera ml., Horáček. Rozhodčí: Volf.

Svor - Mimoň B 1:2 (1:1)

Také v tomto duelu došlo ke zvratu skóre a postaral se něj mimoňský hráč Jan „Máslo" Maslen! Branky: 25. Jahvodka M. 42. a 78. Maslen. Rozhodčí: Řezáč.

Pertoltice - Noviny 2:3 (1:2)

Lindava měla volno.

Skupina B:

Žandov - Sosnová 3:3 (2:1)

Hosté se od začátku utkání tlačili více dopředu a domácí obrana měla velmi napilno. Spartaku se dlouho nedařilo vymanit se z tlaku, a tak spoléhal na rychlé brejky, z nichž se mu podařilo dva využít. Hosty to ale nezlomilo a vytrvali v tlaku, což se jim před koncem prvního poločasu vyplatilo, kdy po chybě domácí obrany snížili na 2:1.

V druhém dějství Sosnová nejprve vyrovnala a v 85. minutě šla dokonce do vedení. Alespoň jeden bod pro Spartak nakonec zařídil až v první minutě nastavení Lhotka po centru Vaníčka. Diváků 60.

Tuhaň - Blíževedly 1:1 (1:1)

Domácí začali výborně a už v 5. minutě šli do vedení, jenže poté ubrali plyn a díky tomu se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté si nevytvořili žádnou větší, ale k vyrovnání jim pomohli sami hostitelé, kteří si dali vlastní gól. Po obrátce měla Tuhaň převahu a byla blízko k výhře, to by ale Provazník nesměl nastřelit pouze břevno a v závěru jasnou šanci zahodil nestárnoucí matador Jan Černý.Branky: Dufek Jan vlastní. Rozhodčí: Bahník.

Okna - Holany 1:2 (1:1)

Okenští měli k dispozici jen jedenáct hráčů, přesto drželi s Holany krok po celých 90 minut a klidně mohli vyhrát. Jenže ve druhém poločase svoboda zahodil penaltu a pár minut nato ve vlastní šestnáctce fauloval hostujícího útočníka a hrající trenér Horváth nařízenou penaltu s přehledem proměnil. Branky: Horecký Mašek, Horváth (PK). S přehledem řídila dvojice rozhodčích Švec, Kutílek.

Bukovany B - Horní Libchava 7:0 (4:0)

Utkání na hřišti v Bukovanech bylo od začátku zcela v režii domácí jedenáctky. Hosté od počátku nestíhali, nebýt mokrého hřiště, špatné koncovky a zbrklosti domácích hráčů, byl by výsledek o mnoho vyšší. Domácí měli spousty prostoru na kombinace a převyšovali hosty v pohybu i aktivitě.
Byla vidět chuť využít jednoho z mála zápasů, který jim svaz v letošním ročníku umožnil a předvést se před fanoušky.
Ve druhé půli domácí prostřídali celou lavičku a stále navyšovali skóre. S přehledem pískající rozhodčí Janovský měl minimum práce, snad nejvíce s odpověďmi hostujícím hráčům, kolik času zbývá do konce utkání… Branky: Svoboda L., Fertig, Králík, Neliba, Hofman, Majerech, Hanykýř.