I právě kvůli tomuto výsledku se čelo tabulky nejvyšší fotbalové soutěže Českolipska na sklonku podzimní části bodově opět hodně vyrovnalo.

Skalice B - Dubnice 4:1 (2:0)

Domácí záloha opět prokázala stoupající formu a nováčka soutěže po lítém boji přehrála.

Branky: Šlajs, Nádvornianský, Daniel, Bednář Tschervenka (pen.).

Žandov - Holany 0:1 (0:0) po pen. 3:5

Hosté byli celý zápas fotbalovější, přesto se jim gól vstřelit nepodařilo. Největší šanci Bečvaříka vyhlavičkoval na brankové čáře domácí Matějček.Ve druhé půli se snažili domácí překvapit, ale některé brejkové akce zlikvidoval brankář Pavlíček. Došlo tedy na pokutové kopy, kde hosté byli neomylní, naopak domácí hned první pokus neproměnili. A tak druhý bod spravedlivě patří soupeři.

Rozhodčí: Jánský, Böhme. Diváků: 70.

Kravaře - N. Oldřichov 5:1 (4:0)

Lokomotiva chtěla před domácími fanoušky napravit selhání proti Svoru z minulého kola, a proto o výhře rozhodla již v první půli.Branky: Šubrt 2, Miklovič 2, Koutný J. Vitouš M. Rozhodčí: Tykva, Řeháček, Böhme. Diváků: 80.

Stružnice - Svor 2:5 (1:4)

Po 20 minutách byl výsledek 0:4 a Stružnice byla na ručník, takže o vítězi bylo rozhodnuto.

„Zaspali jsme úvod zápasu a soupeř trestal hrubé chyby v naší obraně," konstatoval kapitán domácího Dynama Ladislav Křemen s tím, že v dalších minutách se sice hra vyrovnala, ale Svor si již vítězství pohlídal.

Rozhodčí: German, Otčenášek. Diváků: 50.

Dubice - Kamenice 2:0 (1:0)

Domácí poprvé udeřili v 17. min. Třešňák našel Vodrážku, ten se na hranici velkého vápna uvolnil a prostřelil brankáře Martínka 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, zatlačili domácí na jejich polovinu, ale obrana v čele s gólmanem Hruškou pracovala na výbornou. Do II. poločasu nastoupil lépe Spartak, vypracoval si šance, ale Vodrážka a ani Gorol je z vyložených pozic nedokázali proměnit. Kamenice spoléhala na rychlé brejky a po jednom z nich přehlavičkoval Hrubý Hruškovu branku. Útoky se přelévaly z jedné strany na druhou, až v 73. min. se elegantně u brankové čáry uvolnil Pergl a takřka z nemožného úhlu prostřelil Martínka - 2:0. Hosté pak vrhly všechny síly do útoku, domácí obrana nevěděla, kam dřív skočit, ale protože góly již nepadly, skončilo utkání vítězstvím Dubice.

Branky: Vodrážka, Pergl. Rozhodčí: Marek Miloš Pospíchal, Ďörď. Diváků: 80.

Sestava vítězů: Hruška - Bezděk, Dutka, Škach, Proch - Třešňák (Kulha), Gorol, Ráliš, Vodrážka - Pergl (Grobarčik) Bárta.

Zbývající výsledky:

Dubá - D. Libchava 1:3 (1:0). Branky za hosty: Lebduška Pavel 2, Kadeřábek. Horní Police - Kamenický Šenov 3:0 (1:0).