Výhra Sloupu 4:1 oddálila zákupské postupové oslavy minimálně o týden.

Dolní Libchava - Skalice B 1:1 (0:0)

Průměrný fotbal, v němž oba týmy nenastoupily v nejsilnějších sestavách a oba zahodily po jedné penaltě, se hrál převážně mezi šestnáctkami. Hosté šli do vedení po chybě domácí obrany a deset minut před koncem vyrovnal Vrabec. Rozhodčí: Mengr.

Zahrádky - Nový Oldřichov 1:1 (0:0)

S remízou jsou spojena obě mužstva, protože ani jedno z nich toho na hřišti za stálého deště moc nepředvedla.

Branky: Mareček - Meduna. Rozhodčí: Mengr

Loko Česká Lípa - Dubá 5:2 (1:1)

Výborný a bojovný výkon domácích byl korunován ziskem tří bodů, když opět, z velkého počtu brankových příležitostí, dokázali proměnit pět z nich.

Branky Loko: Horáček M. 3, Proch, Kosťun. Rozhodčí: Paulus Táborský, Copko. Sestava Loko: Kapras Šindelář, Malý, Vnuk, Proch, Horáček M., Torba, Beneš, Kosťun, Matys, Zlatníček (Šanda, Volejník).

Zákupy - Sloup  1:4. Štummer se probíjí mezi Stejskalem a Kočím před hostujícího gólmana Tománka.Zákupy - Sloup 1:4 (1:1)

Domácí hráči svého soupeře, který byl pohyblivější a aktivnější, podcenili. Za to je Sloup v závěrečných minutách potrestal hned třemi góly! „Kluci si mysleli, že jim výhra spadne do klína sama, ale Sloup hrál výborně a zvítězil zaslouženě," zdůraznil zákupský předseda František Březina.

Branky: 28. Štummer Jar. - 20. Nečas, 81. Bezouška, 85. Mališ, 88. Lidmila. Rozhodčí: Hybler, Jankech. Diváků: 90.

Brniště - Kamenický Šenov 6:6 (4:2)

Když dalo Brniště v 51. minutě pátý gól a v 75. vedlo 6:3, nikdo z domácích fandů nepochyboval, že tři body zůstanou na hřišti ve Velkém Grunově. Jenže to byl velký omyl. Hosté totiž dvěma trefami snížili na 6:5 a v 89. minutě po dlouhém autovém vhazování senzačně vyrovnali.

„Utkání bylo atraktivní hlavně pro diváky, dvanáct gólů v jednom zápase se jen tak nevidí, ale my jsme závěr nezvládli, a proto se asi musíme smířit se sestupem do III. třídy," uvedl sekretář Ladislav Zlatohlávek.

Branky: Luft Pavel ml., 3, Švarc 2, Kopecký - Holeščák 4, Doležal, Nemlein. Rozhodčí: Jánský. Diváků: 40. Sestava domácích: Gutkais - Luft Pavel st. - Stand O. (65. Heršálek), Luft Petr, Vágner - Stand P. (88. Brunc), Zelenka M., Kopecký P. - Zelenka J., Luft Pavel ml., Švarc (80. Antoš). Trenér Horáček.

Kravaře - Polevsko 4:0 (0:0)

Po nezáživném prvním poločase se Kravaře rozjely až ve druhé půli a už jistému sestupujícímu mužstvu z Polevska daly čtyři góly.

Branky: Koutný 2, Kaňovský, Šubrt. Rozhodčí: Zlatník, Vágner, Marek Zd. ČK: 0:1 (Ramisch).

Stružnice - Kamenice 1:5 (0:2)

Okresní přebor Českolipska.