Kunratickým šlape na paty rezerva Cvikova, jež stejným poměrem vyhrála v Bukovanech, a se svým sousedem si to rozdá hned v následujícím dějství. Nepříjemný moment se udál ve Velkém Grunově během utkání Brniště vs. Tuhaň, kde musela zasahovat záchranka.

Brniště - Tuhaň 4:1 (1:0).

Brniště nastoupilo s 9 hráči, desátý přijel až po 20 minutách. „Máme pět kluků zraněných a další tři byli v práci," vysvětloval Ladislav Zlatohlávek, sekretář domácího FK. Úvodní gól dal parádním způsobem Jaroslav Zelenka ve 30. minutě. Po 7 minutách II. poločasu došlo k nepříjemné srážce domácího hráče s hostujícím brankářem Pavlem Heřmánkem. „Zranění gólmana bylo natolik vážné, že jsme museli zavolat záchranku, která jej převezla do nemocnice. Všichni mu přejeme brzké uzdravení," doplnil Zlatohlávek.

„Byl to naprosto zbytečný faul. Pavel ležel na kraji velkého vápna a balón měl ve své moci. Vtom do něj domácí hráč doslova zajel, kopl ho do hlavy a rázem se z jeho nosu i pusy valila krev. Byl to hodně nepříjemný pohled," popsal moment Jan Černý, kapitán tuhaňského mužstva. Do brány proto musel nastoupit hráč z pole, což se také promítlo i na konečném výsledku. Podle posledních informací už je gólman Pavel Heřmánek doma, ale na neschopence.

Branky: Zelenka J. 2, Luft Pavel ml., Luft Pavel st. Krejčí. Rozhodčí: Volf, ČK: 1:0 (80. Luft David). Diváků: 80. Sestava vítězů: Trégr M. - Luft Petr Trégr J., Gutkais, Lébl Luft Pavel st., Srba, Luft David Zelenka J., Luft Pavel ml. Trenér: Pavel Horáček.

Polevsko - Okna 8:2 (2:1).

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Ve druhém už Polevsko přidalo a zaslouženě vysoko zvítězilo. Hlavní rozhodčí Špáta řídil utkání s přehledem. Branky: Ramisch 3, Marušák 3, Čech, Vik Kubálek, Lakatoš. Rozhodčí: Špáta. Diváků: 40.

Kunratice - Pertoltice 2:1 (0:0).

Hosté nastoupili bez jednoho hráče, ale nedá se říct, že by hráli jen „druhé housle". zaměřili se na defenzivní taktiku, ze které vyráželi do rychlých kontrů. Po změně stran otevřel skóre Fanta, za chvíli ale kunratická obrana faulovala ve vlastní šestnáctce a nařízenou penaltu proměnil Hanl. Pokutový kop byl odpískán také na druhé straně, a to dvě minuty před koncem. Hlavní sudí po kontaktu gólmana se střídající Hamanem žádný faul neviděl, nejprve ukázal na rohový kop, ale po konzultaci se svým asistentem nařídil penaltu. To hosty hodně rozzlobilo, nicméně domácí Trč s nabídkou, že může rozhodnout, nepohrdl 2:1.

Branky: 53. Fanta, 88. Trč z pen. 60. Hanl z pen. Rozhodčí: Táborský Böhme, Doležal. ČK: 0:1 (89. Škváro). Diváků: 50.

Noviny - Loko Česká Lípa B 4:0 (2:0).

Jednoznačný zápas od úvodního hvizdu s množstvím střel na branku Lokomotivy. Dvakrát se do „černého" trefil Nedbal. Do druhého poločasu nastoupili hosté již jen v deseti. Hrálo se tvrdě, ale nikterak zákeřně. Další branky přidali Lundák a střídající Holoubek, po kiksu brankáře hostí. S přehledem zápas odřídil sudí Kutílek.

Branky: 2. Nedbal, 15. Lundák, 73. Nedbal, 78. Holoubek. Diváků: 65. Rozhodčí: Kutílek Otčenášek.

Bukovany B - Cvikov B 1:2 (1:1).

Velmi slušné utkání. Cvikovští přijeli posíleni o hráče A-mužstva, ale na hře to nebylo moc znát. Domácí dobře bránili vlastní polovinu hřiště a dokonce šli do vedení, když přesný Kašparův centr hlavou zavěsil v poslední době velmi produktivní Fertig. Ještě do poločasu ale Cvikovští vyrovnali po obrovské chybě domácího obránce, který poslal do brejku hostujícího útočníka. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, hra se přelévala ze strany na stranu. Rozhodující gól Cvikova padl po rohu, kdy domácí nechali zcela nepokrytého hráče. Závěrečný tlak už změnu nepřinesl, a tak si tři body odvezli šťastní hosté. Remíza by však zápasu slušela více.

Branky: Fertig Coufal, Vacek. Rozhodčí: Otčenášek.

Mimoň B - Zahrádky 11:2 (5:1).

Hvězdou utkání byl domácí Pavel Krejčík, autor šesti gólů. „Chtěl bych vyzdvihnout to, že hosté celý zápas hráli aktivně a takový příděl si možná nezasloužili," uvedl mimoňský sekretář Aleš Opelt a dodal, že brankář hostů zneškodnil minimálně pět tutových Jiskry. „Každopádně naši hráli opravdu dobře a celý zápas měli pod kontrolou," zdůraznil s tím, že velmi slušný zápas se dvěma ŽK na straně domácích (Slavík, Maslen) odřídila trojice rozhodčích Fišer, Böhme, Marek.

Branky: Krejčík 6, Istomín 2, Böhme 2, Řehák Konečný 2.

Sestava Mimoně B: Křenek - Maslen, Slavík, Kašpárek, Sukovatý T. (46. Bláha) - Böhme, Votava (55. Řehák), Vokřínek, Matušek -  Istomín, Krejčík.

Zbývající výsledky:

H. Libchava - Sosnová 2:6 (0:4). Branky: Bílý, Tkachenko - Doseděl 2, Kolínský, Jelínek, Hamata, Lacek. Rozhodčí: Špáta - Řezáč.

Blíževedly - Lindava 1:3 (0:2). Branky: Rykl - Havlas L., Knespl, Tima. Rozhodčí: German.

Tabulka po 9. kole

1. Kunratice 31: 12 26

2. Cvikov B 40: 5 23

3. Brniště 34: 11 21

4. Mimoň B 43: 14 20

5. Sosnová 26: 12 19

6. Lindava 20: 20 16

7. Polevsko 29: 19 14

8. Tuháň 18: 18 14

9. Loko Č. Lípa B 17: 20 14

10. Noviny 15: 17 11

11. Okna 23: 33 11

12. Bukovany B 11: 22 10

13. Pertoltice 18: 23 9

14. Zahrádky 16: 38 7

15. Blíževedly 5: 44 1

16. H.Libchava 8: 46 0

Příští kolo: Zahrádky - Noviny, Pertoltice - Mimoň B, Tuhaň - Bukovany B, Okna - Brniště, Lindava - H. Libchava, Sosnová - Polevsko, Loko Česká Lípa B -  Blíževedly, Cvikov B - Kunratice.

Autoři: Radek Valenta a zpravodajové Deníku