JABLONNÉ - KAMENICE 4:0 (1:0)

Hrálo se plně v režii domácích a hosté jen bránili. Po šancích Vajtra a Ryšavého se první prosadil Ryšavý, Kamenice do půle měla jen jeden trestný kop do zdi. Druhá půle byla stále na polovině Kamenice a střídající Šimon využil rohového kopu. Za chvilku po nedorozumění obrany navýšil Zelený. Po faulu sice gólman hostů vyrazil penaltu Černému, ale nedosáhl na dorážku Kovaleva.

Branky: 33. Ryšavý, 67. Šimon, 69. Zelený, 75. Kovalev. Rozhodčí: Šubrt, ŽK: 0:1. Diváků: 60.
Jablonné: Holub - Knolle (76. Velecký), Olbrich, Janďura, Hetver - Vajtr, Zelený (80. Murdza), Pavlas, Kovalev - Černý, Ryšavý (61. Šimon).

FRÝDLANT B - HOLANY 1:2 (1:1)

Na gólovou střelu Bečvaříka k tyči odpověděl do přestávky domácí Štrbák, jenž usměrnil prudký centr Kozáka. Hosté měli mírnou převahu a několik šancí, přitom tu největší měl domácí Weidisch v 15. minutě.

V 60. ho napodobil Mauer, který z osmi metrů přestřelil branku. To byl rozhodující moment pro zápas, protože pak bojovnější Holany dokázaly strhnout výhru n svoji stranu. Frýdlant ještě zkoušel štěstí z několika rohů, ale vyložená šance v tom nebyla.

Branky: 44. Štrbák - 25. Bečvařík, 79 Demeter. Rozhodčí: Zavadil, ŽK: 2:2. Diváků: 35.

DOKSY B - PĚNČÍN 8:0 (4:0)

Domácí hráči šli do zápasu s velkým odhodláním, že musí prolomit střeleckou impotenci z minulých neúspěšných duelů. Dnešní soupeř, třetí tým soutěže, byl očividně zaskočen nástupem domácích. Ti si vytvořili velký tlak a vedli gólem Jana Beránka od první minuty. Ve třiadvacáté faulovali hosté ve vápně a Jiří Vítek nařízený pokutový kop bezpečně proměnil. Hosté z Pěnčína se pokoušeli o brejky, ale s velmi nepřesnou střelbou, o kterou se pokoušeli jak Matějíček, tak Tomáš Bárta. Zbytek času prvního poločasu měli jasně navrch domácí a hostující gólman Semenský se marně natahoval po střelách Kukly. Poločasový výsledek 4:0 odměnili diváci potleskem.
Po změně stran se stále zřetelněji projevovalo, že domácí jsou aktivnější a fotbalovější, zatímco hoši z Pěnčína přijeli pouze bránit a čekat na brejky. Hra po hodině připomínala hokejovou přesilovku a domácí tlak neustával ani po vystřídání náhradníků.

Branky: 1., 66. a 76. Beránek, 33., 43. a 59. Kukla, 23. Vítek z pen., 83. Prskavec. Rozhodčí: Brož, ŽK: 1:2. Diváků: 85. Doksy B: Szabo Milan - Horčík Michal, Kukla Miroslav (66. Prskavec Jiří), Jantač Petr, Vítek Jiří, Zajkr Jan, Balík Lukáš, Beránek Jan (79. Semecký Milan), Vaňátko Michal, Šimon Jakub (73. Jakša Martin), Zoubek Martin. 

JENIŠOVICE - MIMOŇ 1:1

Áčko mimoňské Jiskry sahalo v Jenišovicích po třech bodech, ale v poslední minutě nešťasně inkasovalo. I tak je bod z půdy vedoucího celku soutěže cenným. Branku hostů dal Tomíček.

Další zápasy I. B třídy:

Mšeno B - Rozstání 6:0

Osečná - Hodkovice 2:4

TABULKA

I. B třída Libereckého kraje.Zdroj: Deník