Zimní příprava fotbalistů Jiskry Mimoň na jarní část soutěže v I. A třídě zatím nenaplňuje představy vedení oddílu.

Alespoň podle slov manažera klubu Miroslava Fehera.

„Vzhledem k tomu, že účast hráčů na trénincích je slabší, tak se zatím trénuje jen dvakrát týdně," řekl Českolipskému deníku mimoňský manažer s tím, že první přípravné utkání A-mužstva, jehož koučem je nadále Pavel Vít, se uskuteční již následující sobotu, a to s týmem SK Kosmonosy, po podzimu suverénem okresního přeboru Mladoboleslavska.

Miroslav Feher zároveň přiznal, že na odchodu jsou možná až dva hráči z podzimního kádru „áčka".

„Gólman Mára Michálek je na zkoušce ve Vilémově, o ofenzivního záložníka Davida Řeháka projevil zájem jak divizní Nový Bor, tak zároveň i Doksy. Pokud by ale měli tito kmenoví hráči odejít, tak pouze na půlroční hostování a za adekvátní náhradu," zdůraznil manažer mimoňské Jiskry.

Zatímco v případě Marka Michálka, jenž kromě velkého fotbalu září i v druhé lize futsalu za českolipský FC Démoni po boku fotbalové legendy Jiřího Štajnera, ještě není úplně jasno, tak podle informací Deníku David Řehák jasno asi má.

„Minulý týden mně David sdělil, že se dohodl na podmínkách s TJ Doksy. Takže s jistotou víme, že u nás David Řehák na jaře hrát nebude," sdělil včera Deníku asistent trenéra novoborského mužstva Milan Szabo.

Právě FC Nový Bor hostí dnes od 18 hodin na své umělé trávě v rámci přípravy celek Doks.

A přátelské zápasy v letošní zimní přípravě má rozplánované na domácím umělém trávníku také mužstvo Jiskry Mimoň: SK Kosmonosy, SK Štětí, TJ Doksy, Mnichovohradišťský SK.