V něm Kameničtí sice ve Stružnici nezískali všechny tři body, odvezli si „jen" dva, ovšem ke zmiňovanému podzimnímu triumfu jim pomohla nečekaně vysoká porážka Bukovan v Dubici.

Naopak na samé dno tabulky padla po debaklu ve Skalici Lokomotiva Kravaře.

Dubice - Bukovany 5:0 (3:0)

Do Dubice přijel soupeř s vizitkou nejlépe bránícího mužstva, ale také jako druhé mužstvo s nejmenším počtem vstřelených branek. A tak se čekalo jak si ofenziva Dubice poradí s úpornou obranou hostí, ta se však začala hroutit již od začátku zápasu.

V 7. minutě si po kombinaci několika domácích hráčů naběhl Vokál z pozice levého beka na Vodrážkův centr a hlavičkou do prázdné branky otevřel účet zápasu 1:0 V 15. minutě obral Třešňák o míč obránce a hodně nejistému Fišerovi zahrál střelou z vápna na „housličky" 2:0.

Tlak domácích se zvyšoval a Bukovanští zastavovali domácí útoky jen za cenu faulů. Po jednom z nich zahrával Hájek ve 23. minutě přímý kop a míč se odrazil od tyče za záda nešťastného Fišera 3:0 Hosté se zmohli pouze na dlouhé odkopy od své branky, ale s těmi si domácí obrana snadno poradila.

Do II. poločasu nastoupili hosté s odhodláním alespoň snížit pro ně nepříznivý stav, ale to jim vydrželo jen 15 minut, protože po další pěkné kombinaci domácích zakončoval Vodrážka, jehož slabou střelu dezorientovaný Fišer vyrazil zpět k nohám dubického „snajpra", jenž pohodlně zasunul míč do opuštěné branky 4:0.

Hosté se před bránu veterána Hrušky nemohli dostat, a tak jedinou šancí bylo jejich nastřelené břevno z 25 metrů. Dubický trenér Grobarčík postupně zapojil do hry všechny své svěřence z lavičky, ale na hře domácích se to nijak zvlášť neprojevilo.

Dubice s přehledem kontrolovala hru, a když v 70. minutě po vyšachování celé obrany střídající Grundza vstřelil pátou branku Dubice a opět do zcela odkryté branky, což neunesl hostující brankář a vyběhl si až na polovinu pro žlutou kartu za kritiku rozhodčích, hra hostí se totálně sesypala a domácí si v poklidu dokráčeli pro zasloužené vítězství.

Branky: 16. Vokál Josef, 20. Třešňák Tomáš, 24. Hájek Tomáš, 55. Vodrážka Pavel, 66. Grundza Petr. Rozhodčí: Ďörď Mário - Kutílek Martin, German Robert. ŽK: 3:3.
Dubice: Hruška - Patka, Dutka, Škach, Vokál (Grundza) Gorol, Podrazil (Bárta), Hájek, Třešňák (Kovački) Ráliš, Vodrážka.

Dubá - Velký Valtinov 1:2 (0:1) po pen. 2:3

Dubá zakončila nepovedený podzim prohrou na penalty. Hosté byli v první půli rychlejší, fotbalovější, a tak Dubá přečkala první půli jen s jednobrankovým mankem, především díky brankáři T. Dvořákovi a také nemohoucností hostujících útočníků.

Po přestávce se hra vyrovnala a štěstí se přiklonilo na stranu dubského Slavoje, když vyrovnal J. Kamarád. Následné pokutové kopy poslaly jeden bod navíc do Velkého Valtinova.

Branky: 59. Kamarád Jan - 17. Novák Libor. Rozhodčí: Volf Pavel - Folk Miroslav, Böhme Ladislav.

Stružnice - Kamenice 2:3 (1:0) po pen. 1:3

Ve vyrovnaném utkání přišla Stružnice o vítězství znovu až v závěru zápasu. Ještě v 85. minutě vedla 2:0, ale díky šťastnému gólu na 2:1 a nádherné střele z přímého kopu Kamenice vyrovnala. V penaltové loterii domácí proměnili pouze jediný kop, a proto si Kamenice zaslouženě odvezla dva body.

Branky: 45. Ouborný Roman, 75. Mareček Pavel - 85. Martínek Lukáš, 90. Sedláček Maxim. Rozhodčí: Řezáč Josef - Táborský Josef, Marek Zdenek.

Dolní Libchava - Žandov 3:1 (0:1)

První poločas byli lepší hosté ze Žandova, domácí se vůbec nemohli dostat do tempa, a i když šancí bylo minimum, tak v 32. min. propadl za domácí obranu balon a hostující Štěpánek s přehledem dostal hosty do vedení.

Druhý poločas začali konečně hrát i domácí borci. V 65. min. po faulu na Hynka Vrabce sám postižený z nařízené penalty vyrovnal, 10 minut nato po pasu Dušánka se trefil opět Vrabec a v 83. min. završil obrat hlavou Nešický.

Branky: 65. (pen.) a 75. Vrabec Hynek, 83. Nešický Pavel - 32. Štěpánek Jiří. Rozhodčí: Zlatník Jakub - Folk Miroslav, Volf Pavel.

Cvikov B - Sosnová 2:1 (0:1) po pen. 6:5

Souboj dvou nováčků soutěže měl vyrovnaný průběh, ve kterém vynikali oba výteční gólmani (Aleš Votava Karel Kluch). Po remízovém výsledku, kdy oba celky dohrávaly bez jednoho vyloučeného hráče, došlo na dramatický penaltový rozstřel. V něm vyhrála rezerva Cvikova, jež se před zimní přestávkou odpoutala od sestupových příček.

Branky: 63. Vacek Jakub (pen.) 45. Ritschel Kamil. Rozhodčí: Ujka Jakub - Špáta Vladimír, Táborský Josef.

Skalice B - Kravaře 7:3 (3:3)

Branky: 2. a 52. Šlajs Vilém (obě z pen.), 14. Knytl Libor, 22., 67., 81. a 88. Martínek Lukáš - 18. Šubrt David, 29. Sixta Mirek, 36. Koutný Jan. Rozhodčí: Kapoun.

Horní Police - Svor 5:2 (2:2)

Branky: 24. a 50. Kalina David, 38. Benda Tomáš, 50. Kalina David, 54. Benda Tomáš, 90. Kubaš Rudolf - 28. Kořínek Libor, 42. Kodeš Jaroslav (vlastní). Rozhodčí: Špáta.

Okresní přebor Českolipska.