Z vítězství 4:1 se nakonec radoval účastník divizní skupiny B z Ústeckého kraje.

Doksy - Vilémov 1:4 (1:1)

V 11. min. dokský Vacek poslal do běhu Konečného, ale jeho oblouček ze 30 metrů skončil na horní síti Vaňákovy branky. Ve 21. pronikl zprava do vápna vilémovský Soukup, jehož jedovku zlikvidoval Kotyk.

Doksy byly se svými rychlými útočníky nebezpečné a jen střelba se nedařila. Skóre se otevřelo v 36. minutě. To vystřelil Ruszó z osmnácti metrů a odražený míč od tyče se dostal za Kotykova záda 0:1. Doksy pak nasadily „turbo" otáčky. Po dlouhém pasu z poloviny hřiště našel Vacek Vaňátka, jehož hlavička z malého vápna znamenala vyrovnání 1:1.

V prvních minutách druhé půle se dostal do prostoru na hranici šestnáctky domácí Kukla, ale tam ho zastavil Krasnický. Záhy Doksy oživily naději na vstřelení druhého gólu, ovšem po přihrávce Zoubka od brankové čáry se Semík špatně orientoval a poslal balón vedle brány.

V 59. kopal vilémovský Jindřich roh a Helm patičkou z malého vápna zvýšil skóre na 1:2 .

Další gólová šance Doks přišla v 66. minutě, kdy Zoubek dostal přesný centr do pokutového území, avšak v posledním momentě mu sebral míč z kopačky Vaňák.

V těchto minutách byli hráči Vilémova čilejší a přesnější, což dokumentoval útok v 67. minutě. Prudká střela Helma se odrazila od tyče Kotykovy branky a neméně razantní střelou dorážel Karel Kaňkovský na 1:3.

Konec zápasu zastihl hráče Vilémova v dobrém rozmaru a po sólu a přihrávce Krasnického dal Ruszó na konečných 1:4.

Ohlasy trenérů

Jan Studenovský (Vilémov): „V první půli byly Doksy určitě vyrovnaným soupeřem, ale ve druhé části jsme už byli jistě lepší. O výsledku rozhodla větší zkušenost, my jsme podali dobrý a kolektivní výkon."

Michael Šimek (Doksy): „Výkon našich byl dobrý, zejména v první části hry, měli jsme dost šancí. Rozhodly naše individuální chyby."

Branky: Vaňátko Michal 36., 90. Ruszó, 59. Helm, 67. Kaňkovský.
Doksy: Kotyk, Šimon Jakub, Picek, Vaňátko, Horčík, Balík, Kulha, Vacek, Kukla, Konečný, Zoubek - Semík, Šimon Matěj, Prskavec. Trenér: Šimek.
Vilémov: Vaňák, Krasnický, Ondruška, Jirchář, Čuda, Helm, Jägr, Soukup, Jindřich, Kaňkovský, Ruszó Čonka, Jantač, Kopřiva, Ondrka. Trenér: Studenovský.

Vladimír Černý