Zmrzlinu má gorgonzolovou i zemlbábovou
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
Po letech tvrdé práce cukrárna nasadila vysokou laťku své konkurenci, ať už jde o tituly nejoblíbenější provozovny, Regionální potraviny, uznání za účast v potravinářské výrobě kraje Přemysla Oráče, či vítězství v soutěži živnostník Ústeckého kraje
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
I když měl základy ze studia hotelovky, kvůli cukrařině si koupil knihy z Amazonu a sám se vzděláva
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
Až z Prahy míří turisté do vyhlášeného podniku Café Dlask ve Varnsdorfu, aby zde ochutnali zákazníky i řadou soutěží oceněné dobroty
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
Zákazníky lákají netradiční příchutě zmrzliny, například nudle s mákem, gorgonzolová, zemlbábová či mrkvová
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
Ve firmě jsme s manželkou a jednu paní máme zaměstnanou ve výrobě, vše ostatní řešíme brigádníky, říká František Dlask
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
František Dlask
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
Jako absolvent hotelové školy jeden čas pracoval v rámci praxe v Mexiku v italské restauraci s cukrárnou
Zdroj: se svolením Františka Dlaska
Světoběžník experimentuje ve své cukrárně
Zdroj: se svolením Františka Dlaska