Krajská liga mužů

HC Predators Č. Lípa
- PSK Liberec
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)

V druhém utkání krajského přeboru se podařil vstup do utkání více soupeři z Liberce a po první třetině jsme prohrávali 0:2. Predátoři ale zabojovali, nejprve ve druhé třetině snížil Lassig a v poslední části hry po brankách Šestáka a Rašína tým dokončil obrat, čemuž aplaudovalo ve stoje zhruba 130 diváků.

Branky CL: 37 Lassig (Šesták, Ulbricht), 54 Šesták (Češka, Ulbricht), Rašín (Peterka).
Soupiska CL: Andrýsek, Brázda Holčák, Prussler, Šesták, Češka, Lassig, Peterka, Veber K., Hercog, Ulbricht, Rašín, Novák, Mišaga, Zikán, Veber O. Trenér Richter František.

Liga starších žáků

HC Predators Č. Lípa
- HC Nová Paka/Jičín
6:0 (3:0, 2:0, 1:0)

Výborný výsledek a výborný výkon celého týmu. Po třech kolech druhé místo v tabulce a nadějný vstup do soutěže v boji o první postupovou čtyřku. Ale nic není ještě zdaleka jisté. „Nyní nás čeká trojice favoritů soutěže, týmy Bílí Tygři Liberec, BK Mladá Boleslav a HC Vlci Jablonec,“ připomněl trenér Jan Čermák.

Branky CL: Kouba (Binder), Binder (Kouba), Binder (Kučera), Kouba (Langr), Binder, Bašek (Andrle).
Sestava CL: Kroftta Hau V, Kučera, Kolda, Langr, Váňa, Dlouhý, Paštyka, Bašek, Kouba, Binder, Andrle. Trenér Čermák Jan.

Liga mladších žáků

HC Predators Č. Lípa
- HC Nová Paka/Jičín
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)

Krasojízda mladších žáků Č. Lípy pokračuje a stále se drží na prvním místě tabulky. „Tentokrát nebyl náš brankostroj dvouciferný, jako v minulých utkáních, ale hlavně že se nám podařilo získat oba body. Utkání bylo v naší režii a výsledek mohl být i daleko vyšší, ale nedařilo se nám proměňovat šance. V sobotu jedeme hrát do Liberce proti Bílým Tygrům,“ konstatoval kouč Radek France.

Branky CL: Berger 2, Svoboda Martin 2 (Berger 2).
Sestava CL: Jeřábek Taran F, France, Chňapko, Hrdá, Berger, Merkout, Heptner, Brandejský, Knespl, Ivanyuk Černý, Pípa, Svoboda Michal, Vaszily, Svoboda Martin. Trenér France Radek.

Soutěž 4. tříd

V neděli začala i soutěž čtvrtých tříd, která se letos hraje v první polovině formou turnajů v minihokeji a ve druhé části soutěže jednotlivá utkání na celé hřiště. První turnaj se konal v České Lípě a bylo domácím povoleno nominovat do turnaje dva týmy. V turnaji dále nastoupil tým HC Frýdlant a HC Lomnice. „Našim hráčům musíme pogratulovat za dobré výkony,“ radovali trenéři v čele s Františkem Richterem.

HC Lomnice HC Č. Lípa (černí) 3:17 (0:7, 1:4, 0:6).

HC Frýdlant HC Č. Lípa (červení) 1:15 (1:3, 0:6, 0:6).

HC Lomnice HC Frýdlant 5:2 (2:1, 2:0, 1:1).

HC Č. Lípa (černý) HC Č. Lípa (červení) 15:5 (3:5, 7:0, 5:0)

HC Č. Lípa (červení) HC Lomnice 12:2 (5:1, 3:1, 4:0).

HC Frýdlant HC Č. Lípa (černí) 1:12 (1:4, 0:4, 0:4).