Junioři: 

Česká Lípa - Nová Paka 6:4 (4:0, 0:3, 2:1) B: Gaszi, Havel, Sameš, Šlechta, Bahník, Vondra. 

Sestava: Dobrovolný, Kouba - Šmejkal, France Š., Čihák, Fajkus, Havel J., Bahník, Sameš, Gazsi, Šlechta, Vondra.

Frýdlant - Česká Lípa 3:5 (1:1, 2:2, 0:2) B: Havel 2, Vondra, Sameš, Bahník. 

Sestava: Dobrovolný, Kouba - Šmejkal, Dobíhal, France Š., Čihák, Havel J., Bahník, Sameš, Vondra, Šlechta, Gazsi

Starší žáci: 

Česká Lípa - Frýdlant 2:5

Sestava: Hejda - Bárta, Struhár, Grešl, Uhliarik, Stejskalová, Korobkin, Vondruška, Ulbrichtová, Kintr M., Oliva, Komžík, Voráček, Pavelka, Hodný

Česká Lípa - Turnov 1:4

Sestava: Smetana - Bárta, Struhár, Grešl, Uhliarik, Stejskalová, Korobkin, Vondruška, Ulbrichtová, Kintr M., Oliva, Komžík, Voráček, Pavelka, Hodný

HC4: Vítězné tažení v Liberci

Soupeři: Frýdlant, Jablonec, Liberec

“V sobotu naši malí predátoři z HC4 doplněni o malé pušky z r.2013 hráli tři zápasy na libereckém ledě. Hra byla svižná, plná gólů, krásného zpracování puku a rychlého zakončení v soupeřově bráně. Nastoupili jsme proti Frýdlantu, vlkům z Jablonce a tygrům z Liberce. Makání a přemýšlení nad hrou se čtvrťákům vyplatilo a všechny tři utkání jsme vyhráli. Jak hráčům, tak i gólmanovi patří zasloužená pochvala.” okomentovala Eva Takáčová, vedoucí HC4.

Soupiska: Štukheil, Kizák, Barvíř, Paluska, Machatá, Kuneš, Kukla, Semrád, Kapras, Stejskalová

HC3: Poslední zápas sezony

Soupeři: HC Turnov, HC Jablonec

“V neděli se naši třeťáci, doplněni o mladší spoluhráče, utkali postupně se soupeři z Jablonce a Turnova. Opět hrály dva týmy na dvou polovinách hřiště. Bohužel tentokrát nebyl pro naše predátory ani jeden zápas vítězný. Již od začátku jsme se nemohli dostat do tempa, nedařili se nám přihrávky a soupeři toho náležitě využívali ve svůj prospěch. Přesto, že i z naší strany padaly góly, jsme nedokázali soupeřův náskok dohnat. I tak si naši predátoři zápasy užili a určitě si odvezli zkušenosti do dalších zápasů.” okomentovala Kamila Kubelková, vedoucí HC3.

Sestava: Tým 1: Čáp, Kuneš, Kukla, Holčák, Kubelková, Votruba, Šuk, Semrád, Kapras, Ďuračka. Tým 2: Ducháček, Valdman, Kučera L., Kučera J., Machatá, Šverma, Čepička, Orgilon, Burik.

HC2

“V sobotu naši nejmenší predátoři sehráli dvojutkání v Liberci proti domácímu týmu a proti Jablonci. V prvním utkání proti Jablonci jsme předvedli solidní výkon, okořeněný kombinační hrou, a bylo z toho jednoznačné vítězství. Ve druhém utkání nás už ale čekal výrazně těžší soupeř z Liberce, se kterým se nám vůbec nepodařila první polovina zápasu a inkasovali jsme spoustu zbytečných gólů. V průběhu druhé třetiny se už ale obraz hry měnil a celý tým bych chtěl moc pochválit, že to nezabalil a ve třetí třetině jsme byli Liberci vyrovnaným soupeřem, ” okomentoval Radek Holčák, trenér.

Sestava: Čáp, Holčák, Čepička, Ďuračka, Kubelková, Juška, Burik, Orgilon, Loos, Hynek, Štark, Mikeš, Vošvrda, Pavelka