Frýdlant s PSK Liberec nehrál, protože led nebyl způsobilý a Lomnice měla volno.

VTJ Ještěd Liberec - HC Česká Lípa 6:3 (2:2, 2:1, 2:0)

Od úvodního hvizdu měli optickou převahu domácí, několikrát zaměstnali Andrýska v českolipské bráně zejména členové první formace. Hosté se dostávali do brejků, ale jak Řezáč, tak Holčák své střely za záda domácího gólmana nedostali. V 7. minutě jeden z libereckých útočníků zalehl českolipského brankáře a Burkoň následně otevřel skóre. Následně po Holčákově střele zůstal puk ležet na brankové čáře, kde ho zkrotil domácí brankář Tomíček.

V polovině první třetiny doputoval puk po ose Karel Veber Peterka až k Ondřeji Veberovi, který pohotově vyrovnal na 1:1. Vojáci se dál snažili ohrožovat hostujícího brankáře, ale byli neúspěšní. Naopak v čase 17:14 zahřmělo na druhé straně. Střelu Řezáče doklepl do branky Peterka a hosté vedli. Minutu a půl před přestávkou šel již podruhé v zápase pykat na trestnou lavici českolipský kapitán Holčák a Šesták srovnal v přesilovce stav na 2:2.

Vojáci z Liberce nasypali Lípě šestku.Povzbuzeni gólem do šatny vlétli do druhé třetiny domácí a několikrát zahrozili. Hvězdou těchto minut byl brankář hostů Andrýsek. Ten kapituloval ve 26., kdy zblízka mířil do černého kapitán libereckých Herda. Lípa se snažila srovnat z rychlých protiútoků, ale její borci nemířili přesně. Vojáky nezastavila ani oslabení, napadali hosty už na útočné modré a stříleli ze všech pozic.

Přesto Českolipští vyrovnali. Ve 35. po vyloučení domácího Hanzla v přesilovce pálil Preussler, domácí brankář neudržel puk ve výstroji a Holčák jej zasunul za jeho záda. Hosté ožili, šli do útoku, ale nakonec po chybě v rozehrávce pustili do sóla Šnajdra, který si položil gólmana a zavěsil.

Hned v první minutě poslední části přidal Liberec pátou branku a s hosty to vypadalo všelijak. Vojáci o sobě věděli, rozehrávali pěkné kombinace. Obrana Lípy nevěděla občas kam skočit dřív. S přibývajícím časem tempo opadlo a bylo k vidění hned několik zakázaných uvolnění. Hosté se poté dostávali do šancí, všechny ale končily na betonech skvělého Tomíčka. Postupně neuspěli Preussler, Holčák, Peterkovu střelu zastavila tyč.

V oslabení po vyloučení hostujícího Rašína ujel opět Preussler, ale ani on branku nedal. Netrefil se ani z dalšího brejku Bureš, zapsat mezi střelce se nedokázal ani Řezáč po hezké spolupráci s Preusslerem. Bezmocnost českolipských střelců potvrdilo před domácí bránou osamocené trio Řezáč Peterka Holčák. Na druhé straně byly k vidění střely Šestáka a Herdy. 163 vteřin před koncem zkusili hosté power-play. V ní liberecké vítězství potvrdil do opuštěné brány domácí kapitán Herda.

Branky a nahrávky: 7. Burkoň (Šesták), 20. Šesták (Burkoň), 26. Herda (Šesták), 38. Šnajdr, 41. Šesták (Burkoň), 59. Herda (Šesták) - 11. Ondřej Veber (Peterka, Karel Veber), 18. Peterka (Řezáč, Rašín), 35. Holčák (Preussler). Rozhodčí: Novák Podrazil, Grundler. Vyloučení: 5:3. Využití: 1:1.