"Šest remíz v řadě jsem opravdu ještě nezažil. Myslím si ale, že o náhodě už to není. Vždy máme v utkání nějaký výpadek a nějakou část nehrajeme tak, jak bychom chtěli. Takto je to bohužel stále dokola. Navíc jsme opět museli dohánět soupeřův náskok," řekl Flynn po utkání, které Liberec prohrál 2:3 v prodloužení a připsal si třetí nezdar v řadě.

Liberečtí prohrávali po dvou třetinách už 0:2, do třetí třetiny ale vlétli a podařilo se jim vyrovnat. O vyrovnávací branku se v 54. minutě postaral sám Flynn.

"Dnes se nám vůbec nepovedly první dvě třetiny, začali jsme pořádně hrát až ve třetí části. Tam už naše hra nějak vypadala a povedlo se nám dát dva góly a alespoň vyrovnat. Jedna třetina nám ale nestačí, musíme tak hrát po celých šedesát minut. Jinak nebudeme úspěšní," podotkl rodák z anglického Burnley, který ale odmala žije v Česku.

Domácí měli v utkání k dispozici celkem osm přesilovek, včetně dvou dvojnásobných. Vstřelili v nich však pouze jeden gól, když výhodu pět na tři využil ke kontaktní brance liberecký kapitán Michal Bulíř.

"Přesilovek jsme měli k dispozici hodně a mohli jsme v nich zápas rozhodnout v náš prospěch. Bohužel se nám ale vůbec nedařily, musíme na nich ještě hodně zapracovat. Na můj vkus jsme je hráli až příliš komplikovaně, navíc při střelách nemáme hráče na brankovišti," litoval Flynn, který do Liberce přišel před sezonou z Mladé Boleslavi.

Po slibném rozjezdu zaznamenali Bílí Tygři již třetí porážku v řadě. Po šesti odehraných kolech tak mají bilanci tří výher i porážek a na svém kontě devět bodů.

"Určitě bychom chtěli sbírat více bodů. Částečně pozitivní je to, že alespoň bodujeme, i když nám body naskakují jen po jednom. Furt tam nemáme nulu, ale určitě je na čem pracovat. Věřím, že v Třinci už to zlomíme a vyhrajeme za tři body," dodal Flynn.

6. kolo hokejové extraligy:

Bílí Tygři Liberec - HC Škoda Plzeň 2:3 v prodl. (0:1, 0:1, 2:0 - 0:1)

Branky a nahrávky: 45. Bulíř (Birner), 54. Flynn (J. Vlach, A. Najman) -12. Zámorský (Rekonen, Kodýtek), 25. Mertl (Zámorský, Budík), 61. Zámorský (Kodýtek, Schleiss). Rozhodčí: R. Šír, Cabák - Klouček, Hnát. Vyloučení: 3:8. Využití: 1:0. Diváci: 3432.

Liberec: Kváča - Melancon, Balinskis, Štibingr, Vitásek, J. Dvořák, Derner, Rosandič - Flynn, Bulíř, Birner - Frolík, Filippi, J. Vlach - Faško-Rudáš, A. Najman, Rychlovský - J. Šír, P. Jelínek, Čederle. Trenér: Augusta.

Plzeň: M. Svoboda - Zámorský, Budík, Kaňák, Piskáček, Kvasnička, Baránek, Vytaloš - Rekonen, Kodýtek, Schleiss - Hrabík, F. Suchý, Blomstrand - Adamec, Mertl, Meyer - M. Lang, Malát, A. Dvořák. Trenér: Kořínek.