Turnaje se zúčastnilo celkem osm týmů: Letci Letňany, HC Kolín, HC Ústí nad Labem, HC Děčín, HC Bílí Tygři Liberec, HC Kralupy nad Vltavou a za Českou Lípu nastoupila dvě družstva: HC Predators a Lvíčata.

Tým HC Predators podal výborný výkon. Kluci měli velkou šanci na vítězství, ale při posledním souboji o první místo podlehli Letcům z Prahy, a tak vybojovali 2. příčku. Nejlepší střelkyní týmu „A“ se stala Lucie Smrčková, která nastřílela celkem 6 gólů a podařil se jí i hattrick.

Pro LVÍČATA byl turnaj velkou zkouškou dovedností a především vytrvalosti. Příležitost zahrát si dostali i úplní nováčci v klubu, přičemž nejmladším hráčem celého turnaje byl tříletý Samuel Hrabčák.

Z celkového umístění si nikdo z nich hlavu nelámal, protože všichni zúčastnění dostali medaile, trofej i dort, a z toho měli nejmenší kluci velkou radost. Nejlepším střelcem a velkou oporou Lvíčat byl bezpochyby Damian Hrabčák, který nastřílel celkem 9 gólů a připsal si na své konto další hattrick.

Výsledky

HC Ústí n/L HC Predators 4:7. Branky Č. Lípy: Smrčková Lucie 3, Janata Radek 2, Kučera Marek, Čunát Jakub.

HC Kralupy nad Vltavou HC Predators 1:2. Branky Č. Lípy: Smrčková Lucie, Hora David.

HC Kolín HC Predators 0:4. Branky: Smrčková Lucie, Janata Radek 2, Čamra Luboš.

Letci Letňany HC Predators 2:1. Branka: Smrčková Lucie.

Letci Letňany Lvíčata ČL 8:1. Branka: Hrabčák Damian.

Bílí Tygři - Lvíčata 4:2. Branky: Hrabčák Damian, Hašlar Marek.

HC Děčín - Lvíčata 7:6. Branky: Hrabčák Damian 5 (Knespl 2), Hašlar Marek.

HC Kolín - Lvíčata 7:2. Branky: Hrabčák Damian 2.

Sestavy

HC Predators Č. Lípa: Veselý Stanislav Smrčková, Čamra, Janata, Zikmund, Špindler, Hora, Kučera, Činit.
LVÍČATA Č. Lípa: Volevecký, Hrobský Šmejkal, Hašlar, Rajsigl, Vyoral, Hrabčák Damian, Dýnek, Sakman, Knespl, Havel, Vápeník, Hrabčák Samuel.