Čtvrtek 18. prosince

Kino Crystal Česká Lípa

od 17.30:

Stmívání. Bella byla vždy trochu jiná. Když se její matka znovu vdala, rozhodla se sblížit se svým otcem a nastěhovala se k němu do malého deštivého městečka Forks. Na první hodině v nové škole si k ní přisedne tajemný a okouzlující Edward Cullen, kluk, který je jiný než ti, jež doteď potkala. Ačkoliv se o něm šíří zvláštní zvěsti, Bella se do něj zamiluje…

od 20.00:

Nestyda. Film na motivy románu Michaela Wiewegha Povídky o manželství a sexu s Jiřím Macháčekem v hlavní roli.

Městské kino Nový Bor

od 17.30:

Mamma Mia. Mladá Sofie pozve na svatbu tři bývalé milence své matky, aby poznala svého otce. Ve filmovém muzikálu zazní písně slavné skupiny ABBA.

od 20.00:

Falco. Strhující příběh vzestupu a pádu popové hvězdy známé po celém světě pod jménem Falco.

Kino Ralsko Mimoň

od 17.00:

James Bond: Quantum of Solace. Pokračování strhujících dobrodružství agenta 007 Jamese Bonda z filmu Casino Royale. V hlavních rolích Daniel Craig a Olga Kurylenko.

Kino Stráž pod Ralskem

od 18.00:

Max Payne. V nelítostného mstitele nerespektujícího žádná pravidla se mění policista, rozhodnutý potrestat lidi odpovědné za smrt jeho rodiny. Slavná akční videohra na filmovém plátně!

od 20.00:

Noci v Rodanthe. Film podle bestselleru Nicholase Sparkse vypráví milostný příběh Adrienne (Diane Lane) a Dr. Paul Flannera (Richard Gere), jenž se odehrává penzionu, který Arienne hlídá své kamarádce…