Neděle 7. prosince 2008

Kino Crystal Česká Lípa

od 15.30 a 17.30:

Madagaskar 2: Útěk do Afriky. Čtveřice našich známých přátel se chce dostat z ostrova do civilizace, k čemuž hodlají využít trosky letadla, které vlastní král Jelimán. Jenže jak už to tak bývá, plánovaný výlet se úplně nevydaří a tak namísto neonového města čeká čtyřku divoká Afrika.

od 20.00:

Oko dravce. Dva úplně obyčejní mladí lidé se kvůli jednomu telefonátu stanou součástí hry, která je nebezpečnější než ruská ruleta… Režie: D. J. Caruso.

Městské kino Nový Bor

od 17.30:

96 hodin. Bývalý agent CIA musí oprášit své staré zvyky – unesli mu dceru a nezbývá mu moc času…

od 20.00:

Vicky Cristina Barcelona. Do “španělského New Yorku“ odjíždějí na léto dvě mladé Američanky (Rebecca Hall a Scarlett Johansson). Potkávají spontánního malíře (Javier Bardem) - netřeba dodávat, že po obou fešandách začne házet očkem - a jeho krásnou, ovšem nepříčetně žárlivou ex-manželku (Penelope Cruz)… Nové komedii Woodyho Allena.

Kino Hvězda Kamenický Šenov

od 20.00:

Nestyda. Film, který Michal Viewegh s nadsázkou označuje jako neromantickou komedii o manželství a sexu, vznikl na základě jeho bestselleru „Povídky o manželství a o sexu.“ Režie: J. Hřebejk.

Kino Stráž pod Ralskem

od 18.00:

Kung Fu Panda. Pandí chlapík jménem Po musí v akcí a vtipem nabitém příběhu ujít neuvěřitelnou cestu, během níž se z uťápnutého prodavače nudlových polévek stane legendární Dračí bojovník. Animovaný film USA.

neděle od 20.00:

Oko dravce.