Den plný muziky, rodinné zábavy a pohody slibuje třetí ročník festivalu Rozmarné léto, který v sobotu 21. července obsadí pláž Klůček u Máchova jezera. Hlavní hudební hvězdou bude letos Tomáš Klus.

Návštěvníci se mohou těšit také na Jaroslava Uhlíře, Žlutého psa, Voxela, Crossband, na muzikál Pomáda nebo na nejvtipnějšího kouzelníka Richarda Nedvěda. Ty nejmenší potěší Čiperkové, Lumpína, Škola písničkou nebo divadélko Kůzle. Chybět nebudou soutěže, skákadla, balonky ani houpačky.

Zpěvák Václav Lebeda, alias Voxel
Voxel: Vždycky jsem toužil na Rozmarném létě hrát

„Loňský ročník byl velmi úspěšný a kapacita festivalu se zaplnila rychle. Letos se jej snažíme opět o něco vylepšit a dopřát tak návštěvníkům nejen skvělý hudební program, ale i komfortní areál. Kapacita pláže je však z bezpečnostních důvodů omezená, s tím nic udělat nedokážeme, a tak bychom doporučili našim návštěvníkům, aby si zakoupili vstupenky v předprodeji a včas,“ varují pořadatelé.

Vstupenky na akci můžete zakoupit na www.ticketstream.cz a goout.cz. Děti do 3 let mají VSTUP ZDARMA!

V bohatém doprovodném programu si děti užijí skákací hrad či malování na obličej a připravené jsou i vodní atrakce jako aquazorbing nebo vodní autodrom. Na děti čeká v areálu několik stanovišť, na nichž mohou plnit rozmanité úkoly a za jejich splnění získat věcné ceny. Všechny soutěživé povahy si tak mohou otestovat své schopnosti v házení míčků na cíl, shazování plechovek, lovení rybiček či luštění křížovek.

Perličkou Rozmarného léta je, že se lidé mohou na akci dostat také parníkem. „Loni se tato služba návštěvníkům velmi osvědčila. Koneckonců proč ne, festival je skvělým zakončením rodinného výletu na parníku po Máchově Jezeře a ušetří spousty kroků těm línějším,“ dodává jedna z pořadatelek festivalu Martina Jablanovská.

Děti do 3 let mají vstup zdarma.

SOUTĚŽ: Ve čtvrtečním tištěném Českolipském deníku hrajeme o čtyři vstupenky.