Film budí ve filmovém světě rozruch. Do konce internetového hlasování zbývá týden (do 2. prosince). Ze severočeských kin se v celkovém hlasování drží na druhém místě Jablonec nad Nisou, na šestém Železný Brod a na čtrnáctém místě Městské kino Nový Bor.

V přepočtu na obyvatele Železný Brod vede a Nový Bor je zatím na desátém místě v České republice. Vítězné kino bude moci uskutečnit premiéru už 25. prosince, ve stejný den jako v režisérově rodném Dánsku. Všichni hlasující diváci mohou vyhrát finanční odměny i věcné ceny.

Soutěž s názvem Vyhraj premiéru vyhlásila distribuční společnost Aerofilms, která snímek oficiálně uvede 26. prosince. V hlasování figuruje 28 biografů z celé republiky www.vyhrajpremieru.cz

"Nabídku účastnit se soutěže posíláme všem mimopražským kinům, se kterými spolupracujeme v oblasti distribuce. Přihlášená kina dostanou k dispozici spot na film a plakáty. Další propagace už je plně na nich," vysvětluje Radka Urbancová z Aerofilms. Soutěž o premiéru pořádá společnost už potřetí, poprvé však kinosály soupeří o zahraniční snímek.