Tak takovou party ještě Liberec nezažil, a Dům kultury ani zdaleka ne. Na jednom pódiu si společně zazpívají Rytmus, Dara Rollins, Ektor & DJ Wich, EGO, Paulie Garand a Kenny Rough.Exkluzivní a jedinečný večer s hvězdnými hosty se uskuteční v sobotu 13. dubna v Domě kultury Liberec. Party začne ve 21 hodin a po skončení koncertu bude pokračovat after party v Maximal Clubu Liberec, který se nachází v zadní části Domu kultury, a v Ďábelské Huti.

„Každý interpret bude vystupovat sám a bude mít zhruba půl hodiny až pětačtyřicet minut. Společně pak vystoupí Rytmus s Darou a Rytmus s Egem, kteří na chvíli vzkřísí jejich projekt Kontrafakt," řekl pořadatel Martin Šimek.

Za Liberec Paulie

Podobnou show už mohli vidět diváci v Brně, Olomouci a v Praze. V Liberci je sestava obměněná. Libereckou rapovou scénu zastupuje Paulie Garand.

ALL STARS v Liberci

RYTMUS

Ektor & DJ Wich

EGO

Dara Rollins

Paulie Garand & Kenny Rough

Special guest: Drummer and DJ show,DJWILL4THMSD

Kdy: sobota 13. dubna od 21 hodin

Kde: Dům kultury, Liberec

After party: Maximal Club Liberec

Vstupenky: 300, 500 Kč

„S Pauliem už dlouho spolupracuji a jsme přátelé, vystupoval i u nás v Maximal Clubu i v mém druhém klubu Golf. Vím, že tu má širokou fanouškovskou základnu," vysvětlil Pavel Petráček z Maximal Clubu, kde proběhne after party.

Dvě after party

Protože má Maximal omezenou kapacitu, afterparty bude probíhat i v další liberecké diskotéce, v Ďábelské Huti. Pořadatelé nevylučují, že se těchto party zúčastní i hvězdy, které se představí v Domě kultury.

„Jsem rád, že mě Pavel oslovil a beru to jako velkou příležitost, vystoupit společně s interprety jako je Rytmus, Ego nebo Witch. Myslím si, že jako předkapela dostanu prostor tak dvacet až třicet minut. Moje vystoupení bude takový průřez největšími hitovkami v uvozovkách," slíbil liberecký básník Paulie Garand.

Vyhrajte s Deníkem lístky na All Stars v Domě kultury

V sobotu 13. dubna se v Domě kultury koná mega party All Stars. Součástí vstupenek je i volný vstup na after party v klubech Maximal Club a Ďábelská Huť.

V jaké soutěži působil Rytmus jako porotce?

a) Doremi

b) Česko Slovenská Superstar

c) Xfactor

Správné odpovědi posílejte na emailovou adresu: hana.langrova@denik.cz.

Nezapomeňte připsat své celé jméno a telefonní číslo, abychom Vás v případě výhry mohli ihned kontaktovat.

Vstupenky na tuto velkolepou akci se prodávají v předprodeji na pokladně v Domě kultury Liberec a na serveru eVstupenka. Prvních tisíc návštěvníků má vstupenku za 390 Kč, druhá tisícovka za 490 Kč a na místě pak budou lístky stát 590 Kč. Vstup na after party v Ďábelské Huti a v Maximal Clubu je v ceně.