Již druhý ročník charitativní akce pořádá Kamila Dvořáková za svůj Vobchůdek Koza z Mimoně a majitelka českolipského Atelieru DoGala Marie Prokopová. Uvidíte pletené šaty, ponča, čepice, svetry, na večerní i denní nošení a co je velká výhoda – na modelkách, které jsou jako vy! Koza z Mimoně vám dokáže, že i na zahradě, v kuchyni nebo v zaměstnání můžete vypadat skvěle a originálně.

A má co nabídnout i mužům, předvede své modely i na ztepilých pánech. Dámy z publika jim mohou hlasitě fandit pro povzbuzení! Kromě tohoto si lze a zakoupit výrobky řemeslníků a umělců z našeho regionu. Jako domácí perníčky a med, výborné domácí marmelády, výrobky z papíru vytvořené technikou quilling, přírodní mýdla, nechat si poradit s líčením od profesionální vizážistky, vyzkoušet bižuterii z Barevného světa šperků nebo ochutnat DobroTy z Ráje.

Muzeum v Mimoni.
Tip deníku: Karel Fencl – Pilot, instruktor a zkušební letec

V průběhu programu vám rozproudí krev ukázka ohnivého španělského tance v podání taneční školy Flamenco al Nort a sluch potěší zpěvačka z mimoňské ZUŠ Václava Snítila. Hrát bude i klavíristka. Připravena je i tombola. Výtěžek akce bude věnován na podporu celorepublikového programu kastrace a krmení toulavých koček Feliti kastruje. Partnerem přehlídky je občanské sdružení LAG Podralsko a další sponzoři a přátelé.