Skvělý hudební zážitek čeká posluchače na úterním koncertu zpěvačky Hany Zagorové a Petra Rezka v českolipském Kulturním domě Crystal. Zpěvačka, textařka a herečka v doprovodu svého tradičního koncertního partnera zazpívá několik slavných hitů a nebudou chybět ani společné duety obou interpretů. Koncert začíná 11. listopadu v 19 hodin.

Fanoušci devítinásobné Zlaté slavice se mohou těšit na osvědčené hity jako Maluj zase obrázky, Málokdo ví, Studánko stříbrná, Spěchám, Bludička Julie či Nešlap, nelámej, ale také na nové písně z posledního alba Zagorové, které nazvala Vyznání. „Lidé se na mě vždycky obracejí a říkají, kterou písničku by chtěli slyšet," říká Zagorová.

Novou desku vydala zpěvačka letos v květnu po dlouhých sedmi letech.

Hana Zagorová začala s hudbou již v sedmi letech hrou na klavír. Po studiu herectví na Janáčkově akademii múzických umění v Brně se přestěhovala do Prahy, kde například hostovala v Divadle Semafor v Suchého parodickém představení Kytice. V roce 1980 si zahrála roli Elišky ve filmovém muzikálu Trhák.

Koncem 60. let účinkovala se skupinou Flamingo, vystupovala v souboru Sodoma?Gomora a začala spolupracovat s orchestrem Václava Zahradníka, se kterým natočila první LP „Bludička". Koncertovala i s Karlem Gottem či Evou Pilarovou.

Předprodej vstupenek na pokladně KD Crystal, online rezervace www.cl-kultura.cz

Koncerty na Českolipsku do konce roku

KRISTÍNA
7. 11. od 19.00, Jiráskovo divadlo Česká Lípa

Mladá populární zpěvačka Kristína je zpěvačkou roku CZ & SK hudebních cen ÓČKO 2011. V roce 2010 se stala vítězkou slovenského národního kola Eurovision Song Contest. V červnu 2012 vyšlo už její třetí album s názvem Na slnečnej strane sveta. Je také nejhranější slovenskou interpretkou v České a Slovenské republice za rok 2010. V průběhu tří let se zpěvačka, vlastním jménem Kristína Peláková, dostala mezi nejžádanější interprety slovenského showbyznysu. Do povědomí českých diváků vstoupila především skladbou z roku 2010 známou pod názvem Horehronie. Na koncertu zazní tyto hity: Horehronie, Stonka, V sieti ťa mám, Pri oltári, Jablčko, Ľudskosť, Odpušťám, jeji nejnovější singl Navždy, aj…

MICHAL PROKOP A FRAMUS FIVE
19. 11. v 19.00, Městské divadlo Nový Bor

Framus Five  se řadí mezi jednu z nejvýznamnějších skupin české rockové historie. Prapočátky skupiny lze najít už v roce 1963, ale skutečná historie pod stávajícím názvem se datuje od roku 1967, kdy se dosavadní kytarista Michal Prokop poprvé postavil k mikrofonu jako zpěvák.Svou činnost přechodně ukončila dvakrát, jednou v roce 1971 a pak v roce 1990, kdy leader Michal Prokop vstoupil do politiky.

4 TET
24. 11. v 19.00, KD Crystal Česká Lípa

Koncert vokálního seskupení s novými sólo i společnými písněmi. Umělecky plnohodnotný, precizní a přitom osobitý projev tohoto vokálního seskupení se snoubí s již pověstnou dokonalostí a profesionalitou Jiřího Korna. Úžasné vokální výkony, nepřehlédnutelný design kostýmů Marie Markové a Jana Boušky, překvapivě originální pojetí aranžmá a neotřelé harmonie Jiřího Škorpíka i temperamentní herecké a "taneční" výkony všech aktérů na jevišti.

JAROSLAV SVĚCENÝ
25. 11. v 19.30, Jiráskovo divadlo Česká Lípa

Výjimečný koncert našeho předního houslového virtuóze Jaroslava Svěceného. Host: Václav Mácha - klavír.

LENKA FILIPOVÁ - CONCERTINO PODZIM 2014
2. 12. ve 20.00, Jiráskovo divadlo Česká Lípa

Vynikající zpěvačka, kytaristka a skladatelka zavítá v rámci koncertního turné CONCERTINO PODZIM 2014. V programu zazní největší hity této stylové a osobité hvězdy českého showbyznysu, ale také skladby nové.