Police hledá svědky tragické události v Mostě. Taxikář našel na zemi mladíka, který jel městem na longboardu, dlouhém skateboardu, a za dosud neznámých okolností byl vážně zraněn a zřejmě okraden.

Mostecká policie přijala v pondělí 11. září oznámení ústecké nemocnice o hospitalizaci těžce zraněného muže neznámé totožnosti. Kriminalisté prováděli šetření a ještě týž den zjistili, že se jedná o mladého muže z okresu Česká Lípa. Zraněný muž byl nalezen na silnici ulice Moskevská naproti bloku 408 nad soudem řidičem taxi služby již v sobotu 9. září ve 22 hodin. Policisté dalším šetřením zjistili, že muž měl jet od ulice Růžová směrem k nádraží na svém longboardu, odkud chtěl odjet vlakem. "Muž po několika dnech v nemocnici zemřel," sdělila ve čtvrtek 14. září mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Ilustrační foto.
Vzteklý muž na ulici málem uškrtil ženu! Policii pomohla krvavá stopa

Policisté hledají svědky, kteří by k zranění muže mohli poskytnout jakoukoliv informaci, aby se ozvali na linku tísňového volání 158.

Muž mohl jet ulicí J. Suka nebo ulicí Jiřího z Poděbrad a poté pokračoval ulicí Moskevská. Pokud někdo v sobotu večer viděl mladého muže na longboardu na těchto ulicích, nechť se ozve na linku 158. Muž měl na sobě modré rifle tříčtvrteční délky, šedé tenisky, šedočernou mikinu s nápisy na přední části, mohl mít na hlavě kapuci.

"Longboard, který si zřejmě někdo neoprávněně přivlastnil, byl černofialové barvy s obrázkem obličeje skřítka či trolla a měl zelená kolečka," dodala mluvčí policie.

Ilustrační snímek
Mladík nastříkal sprej do očí cestujícímu na zastávce v Meziboří