Hráči futsalového oddílu FC Démoni Česká Lípa v sobotním utkání před svými fanoušky selhali. Na domácí palubovce podlehli turnovskému Dalmachu 2:6 a v tabulce se sesunuli na čtvrtou příčku. Naopak jejich městský rival, F.A. Zole, slavil výhru 7:2 nad Kadaní.

F. A. Zole Česká Lípa - Betis Kadaň 7:2 (3:1)

Kvalitní výkon gólmana Jana Chadraby a tři trefy Vojtěcha Brože přispěly k vítězství druhého českolipského mužstva ve 2. lize, týmu F.A. Zole, který povinně zdolal Betis Kadaň, čímž napravil zaváhání z uplynulých kol. Českolipští „Kluci z lusku" jedou v neděli 2. února na palubovku Turnova a jestliže i tam vyhrají, přiblíží se špičce druholigové tabulky.

Branky F.A. Zole Česká Lípa: Brož V. 3, Vodrážka 2, Mitáč, Kliment.

Sestava F.A. Zole Česká Lípa: Chadraba - Brož Vojtěch, Mitáč, Kočí, Kliment, Burian, Šimon, Válek, Hubka, Vodrážka.

FC Démoni Česká Lípa - Dalmach Turnov 2:6 (0:3)

FC Démoni Česká Lípa - Dalmach Turnov 2:6.„První poločas jsme doslova prochrápali a inkasovali tři góly, na které jsme nedokázali zareagovat," řekl Deníku trenér českolipského výběru Karel Kruliš.

Snahu hráčů Démonů nelze ubrat, vždyť nastřelili třikrát tyč a dvakrát netrefili takřka prázdnou bránu.

„Klukům chyběla šťáva. Byl to další smolný zápas, zkrátka hosté byli produktivnější a vyhráli zaslouženě," uznal kouč Krulich a poznamenal: „V příštím kole jedeme na palubovku liberecké Slavie, která si upevnila vedení v tabulce. A pokud ani tam nevyhrajeme, tak se s myšlenkou na postup do první ligy pomalu můžeme rozloučit."

Branky České Lípy: Bejda, Haviar.

Sestava FC Démoni: Plochý - Bejda, Demke, Haviar, Beránek, Švec, Soukup, Kulha, Michálek, Paleček, Mikysa.Trenér Karel Kruliš.

Výsledky 14. kola

COMBIX Ústí nad Labem - GL Litoměřice 9:4 (3:2).

Olympik Mělník - Arsenal Benešov 5:4 (3:2).

CF Litoměřice - TEX-COLOR Písek 6:1 (1:0).

Boca Chotěboř - Slavia Liberec 5:6 (1:3).

2. liga futsalu.