Úvodní disciplína – dálka děvčatům příliš nevyšla. Jen pouhých pět centimetrů dělilo Kristýnu Nožičkovou od finále. Přesto s Terezou Musilovou nasbíraly první tři body za 9. a 10. místo.
V rozbězích na 100 m měli Českolipští tři želízka v ohni. Kateřina Němcová po zdravotních problémech malinko za svým maximem zaostala, Dana Gromannová si výrazně vylepšila osobní rekord na 14,14 s., ale na postup do finále to v početném poli startujících nestačilo.
Nejžhavější kandidátkou na postup do finále byla Tereza Musilová. Skvělým osobním rekordem 13,16 s. si hladce zajistila postup. V B–finále pak obsadila 3. příčku, celkově deváté místo, a to opět výborným výkonem 13,22.
V dobré formě se předvedla i Hana Svitáková. V běhu na 800 m zaostala jen několik desetin za svým osobákem a v čase 2:43,13 vybojovala šesté místo. Později přidala další body za čtvrtou příčku v běhu na 1500 m.
Bohužel Týna Nožičková spadla za první překážkou v běhu na 100 m překážek a závod nedokončila. Výškařka Iva Ježková podala standardní výkon – 153 cm, což jí vyneslo výborné 2. místo.
V oštěpu a disku sbírala děvčata cenné zkušenosti, ale na body nedosáhla.
Další podstatný bodový zisk zajistila pro družstvo Klára Procházková. I přes bolesti v koleni nastoupila do závodu na 5 000 m a doběhla třetí. Bodovala i Míša Holubová na 400 m překážek. Výkonem 76,27 obsadila pěkné 6. místo. Dvoustovka byla opět velmi početně obsazená a ani jedna z našich dívek na body nedosáhla.
Poslední čtyři body získala bojovným výkonem 53,63 s štafeta na 4 x 100 m ve složení Tereza Musilová, Kristýna Nožičková, Michaela Holubová a Kateřina Němcová.
Celkem družstvo nasbíralo 43 bodů a obsadilo důstojné 6. místo. Děvčata podala ve velkém vedru kvalitní výkony a domů odjížděla spokojená.