Závodilo se v České Lípě na stadionu u Ploučnice v kategorii dívek i chlapců a šlo především o postup do krajského finále, které se koná 20. září.
„Jen“ postup by však byl pro děvčata a především vedoucího družstva Gustava Süssnera příliš malý cíl a tak atletky zaútočily hned na vítězství. Sice družstvo ABK Liberec se ukázalo jako silný soupeř, ale domácí děvčata bojovala, přidávala bod k bodíku a výsledkem bylo nakonec první místo.

Největší oporou domácího týmu byla Gábina Daníčková, která vyhrála skok vysoký výkonem 150 cm a byla druhá ve skoku dalekém skokem dlouhým 440 cm. Výborně si vedla i Natálka Kozáková, vítězka běhu na 150 m za 22,66 s, Míša Mrázková 1. na třístovce za 48,00 s, Bára Vachtová, která vyhrála 60 m překážek za 11,97 s. Závod na 1000 m v chůzi vyhrála Adéla Frydrychová za 5:21,67 s. Vedle těchto vítězných disciplín vybojovala děvčata z AC Česká Lípa i řadu dalších předních umístění a tak jim nelze než popřát úspěch i v krajském finále.

Do finále postoupili ze čtvrtého místa i chlapci. Ti však k favoritům patřit nebudou. I oni však podali snaživý výkon a určitě si zaslouží pochvalu.
Nejvíc bodů získal Vít Bárta 3. v kouli za 6,99 m a 6. v míčku výkonem 38,68 a Tomáš Pažout, kterému se povedl především míček, hodem dlouhým 47.77 cm byl třetí.