Na konci února se zúčastnili mezinárodního turnaje v Německu v městě Saalfeld. Tohoto turnaje se zúčastnilo více jak 200 boxeru a nechyběli zde finalisté z mistrovství Evropy a světa. Českolipský klub reprezentovali Lukáš Kučera (kadet, -54 kg), Jan Sýkora (junior, -54 kg), Ondřej Diviš (junior, -60 kg) a Jiří Vacula (junior, -71 kg).

„Všichni čtyři borci se na turnaji probojovali do semifinále. Jan Sýkora, Ondřej Diviš a Jiří Vacula tam podlehli velice zkušeným borcům. Lukáš Kučera zvítězil nad domácím borcem z Německa a jako jediný postoupil do finále, kde prohrál nad německým borcem finalistou z evropského šampionátu. Náš klub si tak odváží tři bronzy a jednou stříbro a spoustu nových zkušeností,“ řekl Radek Procházka, šéf klubu.

Na začátku března se českolipští bojovníci představili na několika soutěžích najednou. Čtyři borci byli v Českých Budějovicích na mistrovství republiky juniorů v boxu, odkud si všichni odváží bronzové medaile. Jmenovitě Marek Gaži, Jan Sýkora, Ondřej Diviš a Jiří Vacula. Současně se v Lomu u Duchcova odehrávala Národní liga boxu a zároveň i galavečer Warriors of DUX.

„Na Národní lize nám dominoval Pavel Dušánek a Josef Stehlík , kteří si odváží zlato. Z galavečeru veze zlato Filip Breinl, který porazil německého borce. Filip byl současně vyhodnocený jako nejlepší boxer celého turnaje. Kateřina Křenčilová prohrála na body proti Elišce Ostré z Liberce, která byla i na mistrovství Evropy,“ dodal Procházka.

Českolipští pak zapsali úspěch na další Národní lize v boxu. Odtamtud si odvezly zlato jak Nela Procházková, tak Kateřina Křenčilová.