Nejlépe se vedlo Janu Drobečkovi, který si z turnaje odvezl historicky první medaili pro klub, a to stříbrnou.

Druhou akcí byl Prague Open, který se konal v Praze. Na této soutěži byli členové Sport Relaxu také poprvé a vedli si velice dobře. V disciplíně kata mladší žáci 8-7kyu opět potvrdil svoji formu Milan Hájek a přivezl si pohár a zlatou medaili. Na bronzové příčce skončil Daniel Janata. V kategorii dívek v nejmladší disciplíně kata 8-7kyu se nejlépe vedlo Janě Boháčové, který vybojovala stříbro. O třetí místo pak prohrála Sára Ješetová.

V nabité konkurenci a silným pavoukem v disciplíně kata mladší žáci nad 6kyu si nejlépe poradil Lukáš Pevný, který skončil s bronzovou medailí. O třetí místo prohráli Milan Zítko s Danielem Razákem a Kryštof Zlatohlávek postoupil do finálové osmičky. Po dlouhé době vybojovala Tereza Bittnerová v disciplíně kata dorostenek bronzovou medaili.

Druhou disciplínou byla kategorie kata team, děti do 15 let, kde soutěžili chlapci a dívky dohromady. V konkurenci jedenácti týmů se o třetí místo museli poprat Milan Zítko, Daniel Razák, Lukáš Pevný s dalším naším teamem a to Milan Hájek, Kryštof Zlatohlávek, Vladislav Fojt a úspěšnější byl team Milana Zítka a to ziskem bronzové medaile.

Zde soutěžily i Sára Ješetová, Barbora Znamenáčková, Dorota Blechová, které prohrály na praporky 2:1 se silným teamem z SC Flair. Poslední disciplínou bylo kumite, v níž se nejlépe vedlo bronzovému Danielu Razákovi, Vojtěch Bittner naopak prohrál svůj boj o třetí místo.