Na sedmý ročník vyhlášení ankety Nejlepší sportovci ČR bojových a silových sportů s názvem Noc mistrů, který se konal ve Španělském sále Pražského hradu, byli pozváni a na pódium vystoupili také členové karate klubu Sport Relax a reprezentanti ČR: Pavel Znamenáček, Ondřej Samek, Jakub Kolek, Jan Drobeček, Adam Zdobinský, Karin Košíková a Jana Bělohlavová.

„Je to pro nás zatím nejvýznamnější ocenění v naší dosavadní kariéře," netajil radost šéftrenér českolipského klubu Pavel Znamenáček.

Karatista Jan Drobeček jej doplnil: „Těšil jsem se, neboť byla možnost se setkat se známými osobnostmi, což se potvrdilo. Letos byla pro mě tato událost o to více významnější, že se konala v prostorách Pražského hradu."

Pro Janu Bělohlavovou byla účast na Noci mistrů premiérová. „Celý večer se konala opravdu ve velice v krásném prostředí. A byla to nádhera," přiznala.

Pavel Znamenáček byl také potěšen. „Je krásné stát na takovém místě společně s dalšími skvělými sportovci. V mém věku si toho moc vážím a zároveň děkuji, že jsem byl pozván na křest knihy Encyklopedie bojového umění, kde jsem autorem článků za Český svaz FSKA," připomněl trenér.