Silné zastoupení měli i atleti AC Česká Lípa a neodjížděli s prázdnou. Naopak. Hned dva tituly vybojovala dorostenka Tereza Hrochová a to v běhu na 800 a 1500 m. V běhu na 1500 m získala v kategorii žen zlato Hana Svitáková a přidala ještě bronz v běhu na 800 m.

Titul ve výšce žen putuje do České Lípy zásluhou Kamily Ajšmanové. Nejpilnější sběratelkou medailí byla Markéta Málková. V kategorii žen získala stříbrné medaile v běhu na 60 m, a trojskoku, bronz v běhu na 200 m a ještě se podílela na stříbru ve štafetě, kde s ní bojovaly i Barbora Procházková, Natálie Kozáková, Barbora Vachtová. Barbora Procházková ještě přidala bronzy v běhu na 60 m a trojskoku.

Tři medaile, všechny bronzové, získal dorostenec Patrik Stupka a to v běhu na 800 m, běhu na 60 m překážek a štafetě na 4x 150 m, kterou ještě běžel Matěj Smitka, Jan Pavlovec a Radek Bekr. Dorostenec Matěj Smitka přidal stříbro v běhu na 800 m a Jan Pavlovec bronz v běhu na 1500 m. V kategorii mužů přidali stříbro nestárnoucí Petr Souček ve skoku vysokém a Petr Nejedlý v běhu na 200 m.

Tento víkend se skupinka atletů z Č. Lípy zúčastní MČR ve vícebojích a chůzi. A potom pokračuje halová sezona soutěžemi žactva.

#nahled|https://g.denik.cz/7/8d/atletika_jablonec_krajsky_prebor_zavod_ac_ceska_lipa_skok_vyska_barbora_vachtova_12_denik_clanek_hp.jpg|https://g.denik.cz/7/8d/atletika_jablonec_krajsky_prebor_zavod_ac_ceska_lipa_skok_vyska_barbora_vachtova_12.jpg|Jablonecká atletická hala hostila krajské přebory jednotlivců v atletice. Na snímku Barbora Vachtová.#

#nahled|https://g.denik.cz/7/8d/atletika_jablonec_krajsky_prebor_zavod_ac_ceska_lipa_skok_vyska_gabriela_danickova_12_denik_clanek_hp.jpg|https://g.denik.cz/7/8d/atletika_jablonec_krajsky_prebor_zavod_ac_ceska_lipa_skok_vyska_gabriela_danickova_12.jpg|Jablonecká atletická hala hostila krajské přebory jednotlivců v atletice. Na snímku Gabriela Daníčková.#