Tím si mužstvo FC Démoni Česká Lípa otevřelo dvířka do finále.

FC Démoni Česká Lípa - Avast! Liberecké gazely 6:2 (2:0)

Od prvních minut byl znát rozdíl v rychlosti hráčů a než se Gazely rozkoukaly, prohrávaly 0:2. Od druhé inkasované branky se Liberečanům dařilo zachytávat akce domácích a i oni vyráželi k rychlým brejkům, nicméně míč se jim do branky dostat nepodařilo. Šance Démonů, které přišly ještě do konce poločasu, dokázala obrana Avastu zachytávat, a když bylo nejhůře, dobrým zákrokem se blýskl brankář Lukeš.

Hned po přestávce Gazely snížily Henzlem, ale ve 24. minutě se o nechytatelnou ránu postaral Demke 3:1. Hosté nesložili zbraně a z brejku se prosadil Šifta na 3:2. Domácí gólman Marek Michálek musel pak předvést několik bravurních zákroků, aby střely Liberce neskončily v jeho síti. Poté však domácí ukázali větší zkušenost v řešení útočných akcí a rychlými góly se vzdálili Avastu z dohledu. Tabule v českolipské městské hale po konečném hvizdu ukazovala stav 6:2, což znamenalo zasloužený postup favorita.

Ve finále krajské části Poháru FAČR se střetnou postupující Démoni Česká Lípa s FT Zlej Se(n) Liberec. Tento zápas se odehraje ve středu 16. března od 20.30 hodin v hale míčových sportů Home Credit Areny.

Branky: D. Kýček 2, St. Bejda 2, L. Demke, J. Havlásek - Henzl, Šifta.