Letošní ples má totiž podtitul filmové maškarní a volně navazuje na rekordní loňskou akci: vyprodaný kulturní dům Arbes sledoval rozmanité nápady a kreace zamaskovaných českolipských florbalistů.

Během večera se také budou předávat ceny pro nejlepší florbalisty FBC za rok 2015. Hlasování probíhá v několika kategoriích od starších žáků a žákyněk až po veterány. Nejmenší kategorie (přípravka, elévové a mladší žáci) vyhodnocuje přímo trenérský tým FBC. „Hlasování uzavíráme v pátek. Zatím nám přišlo téměř 150 odpovědí do ankety, a tak věříme, že se letos dostaneme k číslu 200 hlasujících. Pro všechny vítěze máme připraveny zajímavé ceny," motivuje jedna z organizátorek plesu Martina Gabrielová.

Také letos bude udělena i speciální cena „Přínos klubu", ve které bude ohodnocen člověk, který se v minulém roce zasloužil o výrazné posunutí florbalového oddílu kupředu.

V rámci florbalového galavečera nebude chybět bohatá tombola, lightshow a ke všemu bude hrát tradiční kapela Pegas Pavla Kožániho a Petra Güntera, kterou vystřídá v roli DJ populární Darth vader!

Vstupenky je možno zakoupit přímo ve florbalovém klubu u Štěpána Slaného a Martiny Gabrielové, nebo v prodejně BRZDY CZ (ulice 5. května) na Kopečku (autoprodejna Autovespa).

Rezervace lze objednat na e-mailové adrese info@fbcceskalipa.cz.

Cena jedné vstupenky je 100,- Kč.